ροή ειδήσεων

Όλα έχουν ρημαχτεί στην Κρεμαστή!

Ολοένα και χειροτερεύει η κατάσταση στην παραλία!

Σ΄ ένα - δύο μήνες πρόκειται ν΄ ανοίξει και πάλι η τουριστική σεζόν. Μια σεζόν που θα πρέπει να μας βρει έτοιμους σ΄ όλους εκείνους τους τομείς που αποτελούν

πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού μας. Βέβαια, για να είμαστε έτοιμοι, θα πρέπει να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό όλες εκείνες οι εργασίες στα σημεία που θα επισκεφθούν οι τουρίστες, και κυρίως στις θάλασσες, στα τουριστικά αξιοθέατα, κλπ.

Και δεν είναι μόνο αυτά! Θα πρέπει να φτιάξουμε τους δρόμους, τις στάσεις, τα αγριόχορτα, να καθαριστούν οι "κουνέττες", και γενικά ο,τιδήποτε αποτελεί μια καθημερινή ασχήμια για το νησί μας!

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

Ανάμεσα σ΄ αυτά θα πρέπει να συμπεριληφθεί και η παραλία της Κρεμαστής!



Μια παραλία, που συνορεύει με δεκάδες ξενοδοχεία, και η οποία έχει αποτελέσει "ντροπή", τα τελευταία χρόνια, καθώς ο δρόμος έχει "καταποντιστεί", δέντρα ξεριζώθηκαν ή "έγειραν" στην θάλασσα, οι ντουζιέρες δεν υπάρχουν, και τώρα αρχίζουν να μας αποχαιρετούν και τα παγκάκια!

Κι αν ύστερα απ΄ όλα αυτά κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν την παραλία της Κρεμαστής, ως ένα αξιοπρόσεκτο τουριστικό προϊόν, τότε σίγουρα χρειάζονται... γυαλιά!

Και το χειρότερο είναι ότι, κάθε χρόνο, η κατάσταση επιδεινώνεται, χωρίς κανείς να νοιάζεται να πάρει κάποια μέτρα για να σταματήσει το κακό!

Βέβαια, ύστερα απ' αυτά, δύο πράγματα συμβαίνουν: Είτε δεν πρέπει να περνά κάποιος αρμόδιος από την παραλία της Κρεμαστής, είτε κάποιοι δεν τα έχουν καλά με τους Κρεμαστενούς!

Διαλέγετε και παίρνετε!..



Και μια μικρή χελώνα νεκρή!

Κάνοντας σήμερα μια βόλτα στην παραλία, υπήρχε και μια πολύ μικρή χελώνα καρέτα-καρέτα, νεκρή. Πιθανότατα κάποιος να την χτύπησε και την τραυμάτισε σοβαρά, μ΄ αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατηθεί στη ζωή!





http://topika-nea.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *