ροή ειδήσεων

Αυτό είναι το «μυστικό» για να αντιμετωπίσεις άγχος και στρες


Τι γνωρίζετε για τη Χρυσή Ρίζα; Θα λέγαμε πώς, παρά τις ευεργετικές ιδιότητές της για τον οργανισμό μας, είναι μία από τις λιγότερο δημοφιλείς υπερτροφές.


Μπορεί να την έχετε συναντήσει με διάφορα ονόματα όπως το Rhodiola (ροδιόλα) που προέρχεται από την ελληνική λέξη ρόδο - λόγω του αρώματός των ριζών της, που μοιάζει με αυτό του τριαντάφυλλου - και την υποκοριστική λατινική κατάληξη –iola. Είναι επίσης γνωστή ως τριανταφυλλόριζα, ράβδος του Ααρών και αρκτική ρίζα...



Οι ευεργετικές ιδιότητες του μοναδικού αυτού φυτού ήταν ήδη γνωστές από την αρχαιότητα. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι η Μήδεια χρησιμοποιούσε τη ρίζα για να βοηθήσει τον Ιάσονα. Επιπλέον, συνδέθηκε με τους Βίκινγκς, οι οποίοι υποστήριζαν πως το μυστικό τους για εξαιρετική δύναμη οφείλονταν στο συγκεκριμένο φυτό.

Η θεραπευτική του αξία είχε επίσης αναγνωριστεί από το παρελθόν. Χρησιμοποιούταν σε καρδιαγγειακές και γαστρεντερικές παθήσεις, σε περιπτώσεις διάρροιας, σε πονοκεφάλους, σε ηπατοπάθειες καθώς και ως τονωτικό για χρόνια κόπωση. Γιατί, όμως, Χρυσή Ρίζα της SUPERFOODS είναι τόσο σημαντική για την υγεία μας;

Πες «αντίο» στο άγχος και το στρες

Αν και εσύ, όπως και κάθε σύγχρονος άνθρωπος, έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να αποβάλεις την ένταση της καθημερινότητας και των γρήγορων ρυθμών ζωής της πόλης, η Χρυσή Ρίζα είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Η ουσία rosavin είναι το κύριο ενεργό συστατικό της Rhodiola, που συμβάλλει στην προστασία από το άγχος.

Πιο συγκεκριμένα, η Rhodiola ανήκει στα προσαρμογόνα βότανα. Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται στις ανάγκες του οργανισμού και τον βοηθάει να ανταποκριθεί στο στρες που μπορεί να οφείλεται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες, όπως η κόπωση ή η ψυχολογική πίεση. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι συμβάλλει στη διαχείριση του άγχους και των συμπτωμάτων που το συνοδεύουν, όπως η ευερεθιστότητα, ο πονοκέφαλος, οι στομαχικές διαταραχές και η αϋπνία, τα οποία εμφανίζονται συχνά στους σύγχρονους ανθρώπους λόγω του τρόπου ζωής τους.



Πέτυχε την απόλυτη συγκέντρωση!

Παράλληλα, δεν διαταράσσει τις υπόλοιπες φυσιολογικές λειτουργίες, ενώ βοηθάει το σώμα να ξαναβρεί την ισορροπία του. Η Rhodiola αποτελεί την ιδανική υπερτροφή για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στη δουλειά, καθώς συμβάλλει στη μνήμη και τη συγκέντρωση.

Την επόμενη φορά που θα νιώσεις έντονο στρες και άγχος για προσωπικούς, επαγγελματικούς ή άλλους λόγους δώσε μία ευκαιρία στο θαυματουργό φυτό. Με τη χρήση του συγκεκριμένου βοτάνου ως συμπλήρωμα διατροφής θα νιώσεις ευεξία και θα αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημα με φυσικό τρόπο, χωρίς να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου. Η Χρυσή Ρίζα ήρθε για να σου δώσει ενέργεια και ευεξία!





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *