ροή ειδήσεων

Απίστευτο! «Ντοπαρισμένοι» διορισμοί στο Δημόσιο!


Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της Κυβέρνησης να διορίσει 156 αθλητές με μικρότερες ή μεγαλύτερες διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και… ντοπαρισμένοι!

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα «Goal» η οποία αναφέρει πως η Κυβέρνηση, στην λίστα των 156 αθλητών που διορίζονται στο Δημόσιο, φιγουράρουν και τέσσερις αθλητές, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.



Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Βασίλη Δεμέτη από την κολύμβηση, ο οποίος διορίζεται στην γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Μάρθα Μάτσα και πάλι από την κολύμβηση που διορίζεται στον οικονομικό τομέα του παραπάνω Υπουργείου, την Παρία Πυπιλιαρίδου από την άρση βαρών που διορίζεται στην γραμματεία του ΓΕΣ και τον Αρθούρο Ακριτίδη και πάλι από την άρση βαθμών που διορίζεται φύλακας σε σχολείο της Καβάλας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποιοι από τους αθλητές που διορίστηκαν ρώτησαν να μπορούν να «παγώσουν» τον διορισμό τους μέχρι να ολοκληρωθεί η καριέρα τους, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική και υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι να μην δεχθούν τον ορισμό.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *