ροή ειδήσεων

Κλοπή στην Κρεμαστή! Η μάνα απασχολούσε την ιδιοκτήτρια καταστήματος και ο γιος «βουτούσε» τα χρήματα!

Το «φαινόμενο» με τις κλοπές στην Κρεμαστή, καλά κρατεί!

Και βέβαια, οι κάτοικοι έχουν αρχίσει (δικαιολογημένα), πλέον, ν΄ ανησυχούν αφού οι δράστες, χρησιμοποιώντας, μεθόδους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, ενεργούν ακόμη και μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων Κρεμαστενών!


Όπως, ακριβώς, συνέβη με την περίπτωση μιας κλοπής που σημειώθηκε μπροστά στα μάτια μιας ιδιοκτήτριας καταστήματος. Μια γυναίκα (πιθανότατα τσιγγάνα), μπήκε μέσα σε μαγαζί, κι άρχισε να απασχολεί την ιδιοκτήτρια, ζητώντας, δήθεν, να μάθει τις τιμές διαφόρων ειδών που πουλούσε.


Μόνο που, όπως αποδείχθηκε, η ιστορία αυτή ήταν "προμελετημένη", καθώς σε λίγα δευτερόλεπτα μπήκε ύστερα από επιφυλάξεις και ο γιος της, ο οποίος μ΄ έντεχνο τρόπο, (χωρίς, δηλαδή, να γίνει αντιληπτός), και δείχνοντας «επαγγελματισμό», άρχισε να «ξαφρίζει» το ταμείο του καταστήματος, παίρνοντας από μέσα ό,τι χρήματα είχε. (Ευτυχώς, δεν υπήρχαν πολλά στο ταμείο).


Όταν, λοιπόν, διαπίστωσε η ιδιοκτήτρια τι είχε συμβεί, ήταν πλέον πολύ αργά, καθώς ο δράστης είχε κάνει τη «δουλειά» του και βγήκε από το μαγαζί! Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, πριν φύγει, ήρθε «πρόσωπο με πρόσωπο» με την ιδιοκτήτρια, η οποία τον ρώτησε τι ακριβώς ήθελε μέσα στο κατάστημα.

Εκείνος, αφού απάντησε πως μόλις είχε μπει, ζήτησε από την... μητέρα του (;) να φύγουν, γιατί, όπως είπε, τους περίμενε ο... «μπαμπάς»! Και, πράγματι, έφυγαν και οι δύο αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» την ιδιοκτήτρια, που, όπως προαναφέρθηκε, ναι μεν ανακάλυψε αργότερα την κλοπή αλλά ήταν ήδη αργά!


Φυσικά, η ιστορία αυτή θα πρέπει να προβληματίσει τον κόσμο, και πολύ περισσότερο να ληφθούν κάποια μέτρα ούτως ώστε να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για τους επίδοξους κλέφτες!



Δηλαδή, να τοποθετηθούν κάποιοι καθρέφτες, κάποιοι μηχανισμοί που να προειδοποιούν πως στο μαγαζί μπήκαν πελάτες, κλπ. Διότι, κακά τα ψέματα, σαν θα... "πετάξει" το... «πουλάκι» από πού να ζητήσεις να πάρεις πίσω τα είδη και πολύ περισσότερο τα χρήματα που σου πήραν;

http://topika-nea.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *