ροή ειδήσεων

ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ: «Εύχομαι να μην βρει ένα τέτοιο πράγμα κανέναν πατέρα στον κόσμο»


Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γεωργίου, καθώς έχασε τον πολύτιμο γιο του.

Συντετριμμένος από το χτύπημα που του επιφύλαξε η ζωή, καθώς έφυγε από τη ζωή ο 35χρονος γιος του. Ο Τάσος Γεωργίου, όπως ήταν το όνομα του έπασχε από την σπάνια ασθένεια “Αταξία του Φρίντριχ”.

Στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» ο Γιώργος Γεωργίου είχε μιλήσει τον Ιούνιο του ’15 για τα όνειρα που είχε κάνει για το γιο του πριν μάθει τι πραγματικά συμβαίνει στην υγεία του παιδιού του.

«Είχα φάει μια μεγάλη σφαλιάρα με το θέμα της αρρώστιας του γιου μου. Είναι ότι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Και εύχομαι να μην βρει ένα τέτοιο πράγμα κανέναν πατέρα στον κόσμο. Το παιδί είναι μια σε αναπηρική πολυθρόνα. Αλλά αυτή η ασθένεια έχει και ένα καλό, όλη η ενέργεια των άκρων του έχει πάει στον εγκέφαλο. Είναι τρομερό. Τελείωσε τη γερμανική γλώσσα με δασκάλα από το Γκαίτε μέσα στο σπίτι του, πάνω στην αρρώστια του. Φοβερό παιδί. Ήθελε να γίνει σκηνοθέτης και όταν το έμαθε ο Νίκος Μαστοράκης του έφερε από την Αμερική μαθήματα σκηνοθεσίας από Σκορτσέζε και άλλους. Για τον Τάσο είχα πάρα πολλά όνειρα, είχα επενδύσει πάνω του όλο μου τον εαυτό. Τον βρήκε αυτή η ατυχία. Για αυτό τώρα ρεφάρω με την Σταυρούλα. Έχω επενδύσει τώρα καινούργια όνειρα στην Σταυρούλα, αλλά κρατάω μια πισινή. Δεν ανοίγομαι, όπως με τον Τάσο γιατί δεν ξέρω τι επιφυλάσσει αυτή η πουτ… η ζωή».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *