ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Μετά το ματς με την ΑΕΚ δεν χάλασε το μυαλό μας»


Προσηλωμένος στον στόχο και παράλληλα πιστός στο πλάνο του παραμένει ο Κολοσσός Ρόδου, όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη σημαντική νίκη επί του Ρεθύμνου.


Το κίνητρο, αλλά και η συγκέντρωση ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Κολοσσό Ρόδου τη σημαντική νίκη επί του Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος τόνισε πως επίσης πως οι «θαλασσί» είχαν τον έλεγχο του ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Ξεκινήσαμε τον β’ γύρο με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Νομίζω ότι μείναμε πολύ πιστοί σε όλα εκείνα που είχαμε σχεδιάσει. Η προπονητική μας εβδομάδα ήταν πολύ καλή, παρότι ήρθαμε χωρίς τον Τσούκου και ξέραμε ότι δεν θα παίξει σε αυτό το ματς. Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα τρανζίσιον με 70 πόντους μ.ο. στα εκτός και 87.5 πόντους στα εντός έδρας. Άρα γνωρίζαμε πως αν πάμε στο 5 εναντίον 5 έχουμε τον πρώτο λόγο. Το τηρήσαμε, ελέγξαμε τον ρυθμό, ενώ στο β’ ημίχρονο ελέγξαμε και το επιθετικό ριμπάουντ και καταφέραμε και φτάσαμε σε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Είχαμε μεγάλο κίνητρο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την επιτυχία. Έπαιξαν και οι 11 παίκτες και έδωσαν όλοι κάτι θετικό. Γενικά δείξαμε πολλά ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ροή στο πρωτάθλημα. Μετά το ματς με την ΑΕΚ δεν χάλασε το μυαλό μας, χάλασε η όλη λειτουργία μας λόγω της διακοπής. Μείναμε 15 μέρες χωρίς ματς και πήγαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με μία ομάδα που το ήθελε πολύ (Τρίκαλα). Πατήσαμε σε αυτό σε αυτή τη διακοπή. Είπαμε κάποια πράγματα και εμφανιστήκαμε πιο έτοιμοι. Από ‘κει και πέρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όπως και το επόμενο κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπαδάκης είπε: «Ξέραμε ότι θα παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς σήμερα εδώ στο Ρέθυμνο με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να έρθουμε να κερδίσουμε το ματς. Δώσαμε όλοι το 100% για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και στο τέλος τα καταφέραμε. Πάντα είμαι έτοιμος. Περιμένω πότε θα μου δώσει την ευκαιρία ο κόουτς. Με έβαλε μέσα, έτυχε να έρθει η μπάλα σε μένα και πέτυχα κρίσιμα σουτ. Όλοι κάναμε τρομερή προσπάθεια».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *