ροή ειδήσεων

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στα διεθνή δίκτυα! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ δεν θα τις δείτε στην ΕΡΤ...


Εικόνες που δεν θα δείτε στην κρατική τηλεόραση!
Στο δελτίο ειδήσεων είδαμε (στο περίπου) τα προβλήματα στις Σποράδες, είδαμε σε απευθείας σύνδεση απο την Εύβοια τον Υπουργό Γεωργίας (παρότι αναρμόδιος, προφανώς λόγω του οτι εκλέγεται βουλευτής στην περιοχή ) που ενημέρωσε πως "όλα καλά", είδαμε ότι άνοιξε ο δρόμος από Νέα Πεντέλη για Νεα Μάκρη, είδαμε ότι χιονισε στη Ζάκυνθο και απόλαυσαν τα παιδιά το χιονοπολεμο, μάθαμε πως οσονούπω θα λυθεί το πρόβλημα της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαϊδα και καπως έτσι έκλεισε μετά απο 30' η παρουσίαση των προβλημάτων απο τη χιονόπτωση. Στη συνέχεια η διεθνής επικαιρότητα και η είδηση απο το Ισραήλ με απευθείας συνδέσεις κλπ.
Τι; Αν ειπαν και αν έδειξαν στο δελτίο ειδήσεων κάτι για τους πρόσφυγες που ζουν εφιαλτικες ωρες στη Μυτιλήνη και τη Χίο; Για τις σκηνές που είναι βυθισμένες στα χιόνια; Για τα γυναικόπαιδα που παγώνουν; Όχι είναι η απάντηση! Μια γενικόλογη αναφορά έγινε, χωρίς έμφαση στο πρόβλημα και χωρίς μισό πλάνο (αντίθετα έδειξαν πλάνα απο στρατόπεδο με προκατασκευασμένους οικίσκους, οπου οι προσφυγες διασκέδαζαν παίζοντας χιονοπόλεμο)! προς το τελος του δελτίου.
Βρείτε το κανάλι!
ΥΓ. Η συγκεκριμένη είδηση και τα δραματικά πλάνα με τους καταυλισμούς θαμμένους στα χιόνια, είναι πρώτο θέμα σε διεθνή δίκτυα όπως πχ το Euronews!






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *