ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο η βραζιλιάνα πρωταθλήτρια Φαμπιάνα Μούρερ


Mια μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού ετοιμάζει αυτό το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου 2017 ο ΑΓΕΣ Κάμειρος στο Στάδιο «Ιωάννης Πρώτος» στον Άγιο Σουλά.

Προσκεκλημένη στην 6η Χειμερινή Συνάντηση Κλασικού Αθλητισμού είναι η Βραζιλιάνα Παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ Φαμπιάνα Μούρερ, η οποία θα παρακολουθήσει όλες τις εκδηλώσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η Μούρερ έφθασε στη Ρόδο μαζί με τη Νικόλ Κυριακοπούλου, αλλά και αθλητές-αθλήτριες του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 που προπονούνται εκτός Ρόδου λόγω σπουδών, όπως οι Νεφέλη Ράμμου, Μαρία Γιορδαμνή και Δημήτρης Καραγιάννης, ενώ η Μαρία Γάτου ήδη βρίσκεται στο νησί.

Για αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένο να γίνουν στο Στάδιο αγωνίσματα των «Kids Athletics» και την Κυριακή το πρωί 10.30 οι Αναπτυξιακοί Αγώνες για μεγαλύτερες κατηγορίες σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.


Το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα «Βεργίνα» στο Φαληράκι θα γίνει η κοπή της πίτας του Συλλόγου, στην οποία θα είναι παρούσα η Βραζιλιάνα παγκόσμια πρωταθλήτρια.

ert


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *