ροή ειδήσεων

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Ο φονιάς τηλεφώνησε στον Αρτέμη Σώρρα μετά το έγκλημα!


Νέας στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου από την Λαμία, Θώμης Κουμπούρα ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού απόρρήτου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, που δημοσίευσε τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου των επικοινωνιών της μοιραίας νύχτας, ο δράστης της δολοφονίας, Χρήστος Μπαλαντίνας κάλεσε το κινητό του Αρτέμη Σώρρα και είχε συνομιλία μαζί του για περίπου 5μιση λεπτά. Το στοιχείο αυτό προκύπτει από το διαβιβαστικό της Ελληνικής Αστυνομίας προς τον εισαγγελέα με βάση την ανάλυση δεδομένων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την επόμενη της δολοφονίας ένα άλλο μέλος της «Ελλήνων Έλευσις», ο Σ. Β., έσπευσε στην Ασφάλεια Λαμίας και κατέθεσε ότι του τηλεφώνησε ο Μπαλαντίνας τη νύχτα της δολοφονίας, υποστηρίζοντας ότι τον κάλεσε στο προσωπικό του κινητό σε άλλο νούμερο από αυτό που έχει καταγραφεί. Όπως, προκύπτει από τα στοιχεία, η κατάθεση ήταν ψευδής.

Σημειώνεται ότι στα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου, περιγράφονται αναλυτικά στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας προς τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ότι η Θώμη Κουμπούρα δέχθηκε δύο κλήσεις από τον δολοφόνο της, το μοιραίο βράδυ.




Μετά τον φόνο, όπως εκτιμά η Αστυνομία, έχουν καταγραφεί από το κινητό της δύο εξερχόμενες κλήσεις, τις οποίες έκανε ο δράστης.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Από το ανωτέρω διάγραμμα διαπιστώνεται ότι η κουμπούρα Θωμαή καθ’ όλη τη διάρκεια της 27-12-2016, κατέχοντας την ανωτέρω τηλεφωνική σύνδεση, παραμένει στην πόλη της Λαμίας, που αποτελεί τη μόνιμη κατοικία της. Από την υπ’ αριθμ. 69…821 τηλεφωνική σύνδεση του Μπαλαντίνα Χρήστου δέχεται δύο εισερχόμενες κλήσεις. Εν συνεχεία, από την τηλεφωνική σύνδεση πραγματοποιείται εξερχόμενη κλήση την 02:06:53 ώρα της 28-12-2016, διάρκειας 286 δευτερολέπτων, προς την υπ’ αριθμ. 69…892 τηλεφωνική σύνδεση που κατέχει ο Χ. Ν. (σ.σ. μέλος της “Ελλήνων Συνέλευσις”) και ακόμα μία εξερχόμενη κλήση την 02:15:22 ώρα, διάρκειας 323 δευτερολέπτων, προς την υπ’ αριθμ. 69…214 τηλεφωνική σύνδεση, συνδρομητής της οποίας φέρεται άτομο υπό στοιχεία Σώρρας Αρτέμης, του Βασιλείου, γεν. Τη 12-10-1966, κλήση που χρονικά συμπίπτει με αυτή που ανέφερε ότι δέχτηκε ο Β. Σ. στην π’ αριθμ. 69…041 τηλεφωνική του σύνδεση. Το συγκεκριμένο κινητό είναι καταχωρημένο και στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ στο όνομα του Αρ. Σώρρα στη διεύθυνση Θεοδότου 24-26 Πάτρα».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *