ροή ειδήσεων

Ψυχρό σύστημα από Ρόδο προς Κύπρο! Καιρός εως Δευτέρα


Βαρομετρικό χαμηλό, που δημιουργείται μεταξύ Κύπρου και Ρόδου, κινείται ανατολικά και επηρεάζει σταδιακά την περιοχή.

Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Στα ορεινά θα σημειωθεί ελαφριά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα νότια και δυτικά παράλια πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένης καταιγίδας. Στα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και ορισμένες ημιορεινές περιοχές αναμένεται να χιονίσει, ενώ σε χαμηλότερα υψόμετρα, τοπικά ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια, βόρεια και ανατολικά παράλια, στους 13 στα δυτικά παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.


sigmalive.com



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *