ροή ειδήσεων

Αεροδιακομιδή για ναυτικό πλοίου που τραυματίστηκε στο χέρι


Αερογέφυρα ζωής στήθηκε χθες προκειμένου ναυτικός του πλοίου ΠΡΕΒΕΛΗ που τραυματίστηκε στο χέρι να μπορέσει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και να υποβληθεί σε επέμβαση.

Αναλυτικά η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ "ΠΡΕΒΕΛΗΣ" Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 06, για τον τραυματισμό 21χρονου ναυτικού, μέλους του πληρώματος, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμένα Αθηνιού της Σαντορίνης, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του, Πειραιά - Μήλο – Σαντορίνη - Ανάφη – Ηράκλειο – Σητεία – Κάσο – Κάρπαθο - Διαφάνι – Χάλκη – Ρόδο

Ο ναυτικός τραυματίστηκε στο αριστερό άνω άκρο, κατά τη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης οχημάτων και συγκεκριμένα ύστερα από εμπλοκή του αριστερού χεριού του, ανάμεσα σε φορτηγό και σε υποστύλωμα του κυρίως γκαράζ.

Άμεσα, ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

flashnews




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *