ροή ειδήσεων

Σοκ! Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζει επίθεση με χημικά στη Βρετανία


«Καμπανάκι» κινδύνου κρούει ο Βρετανός υπουργός Ασφαλείας, Ben Wallace, ο οποίος έκανε λόγο την Κυριακή (1/1) για επίθεση με χημικά από τζιχαντιστές σε βάρος της Βρετανίας.

Η δήλωση έρχεται μερικές ώρες μετά την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο Ρέινα της Κωνσταντινούπολης με τον τραγικό απολογισμό των 39 νεκρών.

«Θα μπορούσαν άνετα να παράξουν αέριο μουστάρδας που χρησιμοποιούν τακτικά στη Μέση Ανατολή. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό στο να επιτίθενται μαζικά σε λαούς», είπε χαρακτηριστικά ο Ben Wallace Ο ίδιος τόνισε πως έχει σοβαρές πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει χημική επίθεση στη Βρετανία.

«Θα μπορούσαν άνετα να παράξουν αέριο μουστάρδας που χρησιμοποιούν τακτικά στη Μέση Ανατολή. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό στο να επιτίθενται μαζικά σε λαούς». Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η Αλ Κάιντα βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και είναι μια αυξανόμενη απειλή για τον πλανήτη.

Ο Ben Wallace κάλεσε το λαό να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση και είπε επίσης ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιεί διαρκώς ασκήσεις ετοιμότητας.






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *