ροή ειδήσεων

UFO: ΠΑΝΙΚΟΣ από τα 930.000 αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA στο ίντερνετ!


Ένα απίστευτα μεγάλο αρχείο, που περιλαμβάνει 12 εκατομμύριες σελίδες
αποχαρακτηρισμένων εγγράφων της, ανέβασε η CIA στο διαδίκτυο. Στα αρχεία υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με θεάσεις UFO, ναζιστικά εγκλήματα πολέμου, το Project Stargate και άλλα κάποτε μυστικά αρχεία.


Οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1995 όταν ο τότε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπιλ Κλίντον διέταξε να αποχαρακτηριστούν όλα τα έγγραφα με ιστορική αξία που ήταν τουλάχιστον 25 ετών. Ωστόσο τα έγγραφα ήταν προσβάσιμα μόνο από 4 τερματικούς υπολογιστές στα Εθνικά Αρχεία στην Ουάσιγκτον.

Το 2000 η CIA κυκλοφόρησε τα έγγραφα στo εργαλείο αναζήτησης ηλεκτρονικών αρχείων CREST, αλλά τα αρχεία δεν ήταν ακόμα διαθέσιμα χωρίς φυσική παρουσία στα Εθνικά Αρχεία. Μετά από αγωγή το 2014 η CIA δήλωσε ότι θα δημοσίευε τα 930.000 έγραφα σε απευθείας σύνδεση, αλλά θα της έπαιρνε περίπου 6 χρόνια να σκανάρει κάθε σελίδα.

Ο διευθυντής διαχείρισης πληροφοριών δήλωσε ότι η υπηρεσία ήταν σε θέση να ολοκληρώσει το έργο πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, διαβεβαιώνοντας πως δεν παραλήφθηκε τίποτα από τα δεδομένα. “Η πρόσβαση σε αυτή την ιστορικά σημαντική συλλογή δεν περιορίζεται πλέον από τη γεωγραφία. Εργαστήκαμε πάνω σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που ήθελα να κάνω πριν αποχωρήσω. Τώρα μπορεί κανείς να τα δει από την άνεση του σπιτιού του”.

Θεάσεις UFO

Τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, όπως ήταν αναμενόμενο, περιέχουν πολλές περιπτώσεις θέασης UFO από όλη την υδρόγειο. Σε μια έκθεση αναφέρεται ότι εντοπίστηκε UFO από δύο αστυνομικούς που περιπολούσαν τα σύνορα της Λιθουανίας στις 26 Ιουνίου 1996.




“Οχήματα γεμάτα στρατιώτες από τη δύναμη ταχείας αντίδρασης ARAS, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και αστυνομικές ενισχύσεις έφτασαν αμέσως στο σημείο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παρατηρήθηκε ένα σφαιρικό αντικείμενο να αιωρείται και να πάλλεται. Την ίδια στιγμή άκουσαν έναν περίεργο ήχο. Όταν μετακινήθηκαν 50 μέτρα μέσα στο ψηλό χορτάρι, η αστυνομία ανέφερε ότι η σφαίρα απομακρύνθηκε, ανέβηκε ψηλότερα και αναχώρησε γρήγορα”.

Η έκθεση αναφέρει ότι αυτοί που παρακολούθησαν τη σκηνή μελέτησαν την περιοχή προσεκτικά και κατέγραψαν τον παράξενο ήχο που μπορούσε κανείς να ακούσει ακόμα και αφότου έφυγε το UFO από την περιοχή.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, Λιθουανοί επιστήμονες δεν είχαν δώσει κάποια εξήγηση για τη θέαση, αν και ο επίτροπος της αστυνομίας είχε πει ότι οι δύο αστυνομικοί που είδαν το UFO ήταν “ψυχολογικά υγιείς και φυσιολογικοί άνθρωποι”.

Το Project Stargate αναφέρεται σε έρευνες του στρατού των ΗΠΑ για παραφυσικά φαινόμενα. “Οι μελέτες παραφυσικών φαινομένων σχεδόν πάντα σχετίζονται με διαμάχες. Παρά τη διαμάχη που αφορά τη φύση και την ύπαρξή τους, πολλές οργανώσεις συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για αυτά τα φαινόμενα”, σημειώνεται σε αναφορά.

“Η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφορίων δεν αποτελεί εξαίρεση: Στη δεκαετία του 1970 είχε διεξαχθεί ένα πρόγραμμα που προορίζεται για τη διερεύνηση εφαρμογής ενός παραφυσικού φαινομένου”.

Πηγή: News.com.au




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/1/17 16:16

    Και φυσικά αυτοδιαψεύδονται όταν σε σχετικά γεγονότα έλεγαν ότι ήταν μετεωρολογικά μπαλόνια. Μια ζωή ψεύτες και αναξιόπιστοι όπως με τον Σαντάμ και το οπλοστάσιό του με όπλα μαζικής καταστροφής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *