ροή ειδήσεων

Viral η απίθανη εικόνα του δρόμου - Οι φωτογραφίες πουσαρώνουν το διαδίκτυο [pics]

Με μια ξεκάθαρα ελληνική πατέντα καλύφθηκε ένα πρόβλημα από τα πολλά που υπάρχουν στις υποδομές της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης.


Ο λόγος για μια τρύπα στο δρόμο που βρίσκεται στην Γ’ είσοδο της ΒΙ.ΠΕ., που σύμφωνα με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, είναι απόρροια ενός σκαψίματος που έγινε στο σημείο στο πλαίσιο εργασιών από εργολάβο.

Το οδόστρωμα ωστόσο αφέθηκε στην τύχη του για περίπου ένα τρίμηνο και με την έλευση του παγετού η κατάσταση επιδεινώθηκε με την τρύπα να μεγαλώνει και να εγκυμονεί φυσικά σοβαρότατους κινδύνους, για τους διερχόμενους οδηγούς. Τι έγινε για το πρόβλημα από τη στιγμή που τα συνεργεία παρέμεναν άφαντα; Βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες. Κάποιος κάλυψε την τρύπα με ένα μεγάλο λάστιχο αυτοκινήτου και η ζωή συνεχίζεται κανονικά...


Η λακκούβα σε δρόμο της Τρίπολης

H κακή ποιότητα των δρόμων στο οδικό δίκτυο της Τρίπολης είναι ένα από τα θέματα που ταλαιπωρούν και απογοητεύουν τους πολίτες τους δήμου, αλλά και τους επισκέπτες. Η εικόνα των δρόμων...δείχνει εγκατάλειψη, καθώς ακόμα και οι κεντρικοί σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν πόλη που είναι πρωτεύουσα νομού, αλλά χωριό τριτοκοσμικής χώρας στην οποία ακόμα δεν έχει φτάσει η «πίσσα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, στα μέσα του χειμώνα και με τις καταιγίδες να διαδέχονται η μία την άλλη, οι δρόμοι έχουν γίνει χειρότεροι και οι ήδη υπάρχουσες λακκούβες έχουν γίνει κρατήρες. Oι επιχειρηματίες που βρίσκονται στην Ελευθερίου Βενιζέλου έχουν αγανακτήσει καθώς το νερό που συρρέει στις λακκούβες καθημερινά πετάγεται στις βιτρίνες των καταστημάτων τους.

Μετά την πατέντα με το μαξιλάρι, επιχειρηματίες έχουν τοποθετήσει χαρτόκουτα στον δρόμο θέλοντας έτσι να απομονώσουν τον «κρατήρα» και να προστατέψουν τα διερχόμενα οχήματα και μηχανάκια καθώς και τους πεζούς από μία κατάβρεξη.




Πηγή: arcadiaportal.gr, thessnews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *