ροή ειδήσεων

Καιρός: Οργανώνεται νέα ψυχρή εισβολή… με χαρακτηριστικά Αριάδνης από τις 10 Φλεβάρη (Χάρτες)


Ξεκάθαρη είναι πια η τάση του καιρού για τις 9 του Φλεβάρη και μετά, αφού και τα σημερινά στοιχεία των προγνωστικών μοντέλων εμφανίζουν μια πολύ ψυχρή μάζα να οργανώνεται στην Ρωσία και να κατεβαίνει, με πολικές θεμοκρασίες και προς την Ελλάδα.


Θα δείτε στον χάρτη που ακολουθεί ότι στις 12 Φλεβάρη κάνει την εμφάνισή της η μωβ απόχρωση στο κέντρο της ψυχρής αέριας μάζας, γεγονός που φέρνει στη μνήμη μας τις συνθήκες που συνόδευαν την «Αριάδνη».

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Τάσος Αρνιακός, απαντώντας το πρωί σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη, τόνισε πως θα έχουμε ψυχρή εισβολή στα μέσα του Φλεβάρη, ξεκαθαρίζοντας βέβαια, κάτι που τονίζουμε και εμείς εδώ στο Dokari, πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσει κανείς με σιγουριά για τα χαρακτηριστικά που θα τη συνοδεύσουν σε επίπεδο κρύου και φαινομένων.

Με τα σημερινά στοιχεία, η κορύφωση της εισβολής θα πρέπει να αναμένεται περί τις 14 με 15 Φλεβάρη. Θα αφήσει πίσω της φαινόμενα όμοια με εκείνα του ιστορικού χιονιά που είχε πλήξει και την Αθήνα, περίπου το ίδιο διάστημα, τον Φλεβάρη του 2008;




Εν αναμονή των επόμενων τρεξιμάτων των προγνωστικών μοντέλων…



Πηγή: dokari.gr.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *