ροή ειδήσεων

Έτος Δωδεκανήσου το 2017


Έτος Δωδεκανήσου θ’ ανακηρυχθεί το 2017!

Η ανακήρυξη θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, την 1η Μαρτίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με τον εθνικό κορμό.


Στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, θα παρίσταται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Με αντικείμενο την ανακήρυξη του 2017 ως έτους Δωδεκανήσου, χθες, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, οι βουλευτές Δωδεκανήσου κ.κ. Δημήτρης Γάκης, Ηλίας Καματερός, Μάνος Κόνσολας και Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και οι Δήμαρχοι Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, Κω, Γιώργος Κυρίτσης και Καρπάθου, Ηλίας Λάμπρου.

Συμφωνήθηκε η ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, να γίνει την Τετάρτη 1η Μαρτίου, με ομιλητές τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τους αρχηγούς των κομμάτων, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την ανακήρυξη του 2017 σε Έτος Δωδεκανήσου.

«Η απόφαση για τη διεξαγωγή της ειδικής συνεδρίασης της Βουλής για την επέτειο της Ενσωμάτωσης και η ανακήρυξη του 2017 ως Έτους Δωδεκανήσου είναι ένα γεγονός με μεγάλη εθνική σημασία, αναδεικνύει το ρόλο των νησιών μας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και αποτελεί μια έμπρακτη στήριξη της Νησιωτικότητας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο» δήλωσε ο βουλευτής Δημήτρης Γάκης.

ert


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *