ροή ειδήσεων

Τουρκικό ντελίριο από Μπαχτσελί: Μπορούμε να έρθουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο να σας δείξουμε τι έγινε το ‘22!


Ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ξεπέρασε κάθε όριο μιλώντας πριν από λίγο στη κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του κι αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στο Αιγαίο δήλωσε μεταξύ άλλων, «αν θέλουν να ξαναπέσουν στη θάλασσα (οι Έλληνες), καλώς να ορίσουν, ο τουρκικός στρατός είναι έτοιμος», όπως μεταδίδει o ANT1.

Στην ομιλία του ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε, «πήγε να αναπνεύσει στα νησιά που βρίσκονται υπό κατοχή ο πρόσφατα διορισμένος αρχηγός του στρατού ξηράς της Ελλάδας. O Έλληνας υπουργός Εξωτερικών απειλεί. Η Ελλάδα πολιόρκησε με εχθρικό σκοπό τα νησιά και τις βραχονησίδες που δεν κατέκτησε στους Βαλκανικούς πολέμους και που δεν της δόθηκαν στην Λωζάνη.



Πρέπει χωρίς όρους να δοθεί τέλος σε αυτή την κατοχή. Πρέπει η συμπεριφορά να συνάδει με τους διεθνείς κανόνες. Αν θέλουν να ξαναπέσουν στη θάλασσα, εάν τραβάει η ψυχή τους να κυνηγηθούν, καλώς να ορίσουν, ο τουρκικός στρατός είναι έτοιμος. Κάποιοι να εξηγήσουν στην ελληνική κυβέρνηση τι έγινε το 1921 και 1922. Αν δεν μπορούν, εμείς μπορούμε να έρθουμε σαν σφαίρα στο Αιγαίο και να πέσουμε από τον ουρανό σαν ευλογημένη νίκη για να τους διδάξουμε πάλι την ιστορία.

Λέω στην ελληνική κυβέρνηση: Οι παππούδες σας δεν νίκησαν, ας είστε έξυπνοι, ούτε εσείς θα τα καταφέρετε. Την Τουρκία δεν μπορείτε να την πάρετε ποτέ. Μην ζορίζεστε και μην ενθουσιάζεστε χωρίς λόγο. Ο ελληνικός λαός, που δεν υπολογίζει το δίκαιο του γείτονα, να σταματήσει να αποθρασύνεται».




Ο εθνικιστής ηγέτης άναψε φωτιές και στο Κυπριακό υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να καταλάβουν καλά ότι η Κύπρος είναι τουρκική, είναι πατρίδα των Τούρκων.

«Οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό κατέληξαν σε αδιέξοδο. Η ελληνοκυπριακή βουλή πήρε απόφαση για ένωση, ο Ελληνοκύπριος ηγέτης σηκώθηκε από το τραπέζι, χτύπησε δυνατά την πόρτα και έφυγε.

Η ένωση είναι ένας μύθος φανταστικός και είναι κάτω από τα πόδια μας. Αν η ελληνοκυπριακή διοίκηση θέλει σώνει και καλά να ενωθεί με την Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το νησί και να μεταναστεύσει στην Αθήνα και να μην ξαναεπιστρέψει ποτέ πίσω.

Ποιον πετάνε έξω από ποια πατρίδα; Ποιος Τούρκος θα δεχτεί μία τέτοια γελοιότητα; Είναι παραμύθι το να είσαι ένα βήμα μπροστά στο Κυπριακό. Η Κύπρος ανήκει στους ήρωες, δεν εγκαταλείπεται».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/3/17 13:33

    Η Ελλάδα σκατότουρκε, ότι έχει πάθει το έχει πάθει από τους εγχώριους προδότες και στην συγκεκριμένη περίπτωση το ΚΚΕ το οποίο είναι υπεύθυνο για αρκετές χαμένες ζωές σε αυτή τη χώρα. Πέρα των ανωτέρω, είστε τυχεροί στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί επωφεληθήκατε από την λάθος πολιτική της Ελλάδας σε σχέση με την Ευρώπη και την Ρωσία... Τι να αναλύω τώρα? τα ξέρετε.

    Τα πράγματα όμως τώρα είναι διαφορετικά. Δεν είμαστε στα περίχωρα της Αγκυρας, αλλά απειλείτε να έρθετε ΕΔΩ. Να σου θυμήσω μογγόλε ότι στα τα ιερα χώματα της Ελλάδας είναι θαμένοι αρκετοί επίδοξοι κατακτητές. ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ. Όσο για τις σκλαβωμένες ακόμα περιοχές της Ελλάδας, θα τα πούμε στο μέλλον αν υπάρχετε ακόμα σε αυτό τον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *