ροή ειδήσεων

Στις 2 Μαρτίου η πρώτη πτήση τσάρτερ για φέτος - Από το Ισραήλ στη Ρόδο


Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα ξεκινήσει φέτος η τουριστική περίοδος στην Ρόδο, γεγονός που ενισχύει τις εκτιμήσεις για ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα κίνησης και φέτος.

Όπως ανακοίνωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου, η πρώτη πτήση με την οποία θα εγκαινιαστεί η φετινή τουριστική περίοδος, θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου το μεσημέρι της 2ας Μαρτίου.

Πρόκειται για ένα αεροπλάνο 120 θέσεων, της εταιρίας ARKIA, από το Ισραήλ, το οποίο, εκτιμάται ότι θα είναι σχεδόν γεμάτο. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη, η αγορά του Ισραήλ ανοίγει φέτος ακόμα πιο νωρίς, ενώ οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι και το Νοέμβριο.

Μάλιστα, η εταιρία θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα, στις αρχές και στο τέλος της σεζόν, ενώ στον ενδιάμεσο χρόνο θα είναι αυξημένες.

Όπως υπογράμμισε η κ. Παπαβασιλείου, πρόκειται για στοχευμένες ενέργειες της περιφερειακής αρχής, που ξεκίνησαν από πέρσι και οι οποίες έφεραν τελικά φέτος την επιμήκυνση της σεζόν. Εξέφρασε μάλιστα την ικανοποίησή της και υπογράμμισε ότι η αγορά του Ισραήλ θα πάει πολύ καλά φέτος.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα αρχικά στοιχεία, «ποδαρικό» για φέτος θα έκαναν οι Άγγλοι στις 29 Μαρτίου, με συνολικά τρεις πτήσεις, όμως τελικά οριστικοποιήθηκε η πτήση της ARKIA από το Ισραήλ, που θα ανοίξει τη σεζόν αρκετά νωρίτερα.

koolnews


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *