ροή ειδήσεων

"Τουρκοφάγος" Ολυμπιακός: 3-0 την Οσμανλισπόρ και εκτόξευση στους "16"!


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο στην Αγκυρα κόντρα
στην Οσμανλισπόρ, ο πρωταθλητής νίκησε 3-0 τους Τούρκους και πήρε πανηγυρικά την πρόκρισή του για τους "16" του Europa League. Δύο γκολ ο Ανσαριφάρντ, ένα ο Ελιουνούσι για τους Πειραιώτες (VIDEO)!



Ναι, για 45 λεπτά ήταν κάτω του μετρίου, προσθέτοντας μία ακόμα αναιμική και υποτονική εμφάνιση στο ενεργητικό του τη φετινή σεζόν και έχοντας τους περισσότερους παίκτες του σε άσχημη βραδιά. Με μόλις δύο καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, με τεράστιο θέμα στο να κάνει παιχνίδι και να προωθήσει σωστά τη μπάλα από τη μεσαία γραμμή προς την επίθεση και με τους αμυντικούς να βγάζουν μεν φιλότιμο (ειδικά ο Μποτία) αλλά να πελαγοδρομούν σε αρκετές περιπτώσεις προσπαθώντας να αναχαιτίσουν τους επικίνδυνους Μπουφιμά, Γουεμπό, Ρεγκατέν και Εντιαγέ.






Και όμως, αυτός ο Ολυμπιακός που βύθισε στον προβληματισμό στον κόσμο του μένοντας για τρίτο σερί 45 λεπτό στο 0-0 απέναντι στην Οσμανλίσπορ εμφανίστηκε απίστευτα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ στο δεύτερο μέρος και βγάζοντας ενέργεια, ψυχή, πάθος αλλά και ωραίες προσωπικές ενέργειες έκανε τους Τούρκους να χάσουν τη γη κάτω από από τα πόδια τους και να υποστούν ένα κάζο μέσα στο σπίτι τους.






Με τον Φορτούνη να ανεβάζει στροφές και να κρατάει τη μπαγκέτα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να δικαιώνει τη διοίκηση του Ολυμπιακού που τον πίστεψε και επένδυσε πάνω του τον Ιανουάριο πετυχαίνοντας δύο γκολ (47, 86'), και τους Σεμπά και Ελιουνούσι να "χτυπούν" τους γηπεδούχους από τις πτέρυγες βγάζοντας φάσεις, οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο πήραν την πρόκριση για τους "16" του Europa League αλλά θριάμβευσαν με το εκκωφαντικό 3-0.






Σε όλους τους παραπάνω πρωταγωνιστές προσθέστε φυσικά τον Ανδρούτσο που ήταν η πρώτη αλλαγή του Μπέντο στο 66' αντί του Μάρτινς και στο 70' προσέφερε το highlight του ματς, με ονειρεμένη ντρίμπλα και ασίστ πάρε-βάλε για τον Ελιουνούσι που σκόραρε (το 2-0) ανήμερα των 29ων γενεθλίων του αλλά και τον Λεάλι. Ο Ιταλός επέστρεψε πρόσφατα κάτω από τα γκολπόστ μετά τον τραυματισμό του Καπίνο και απέναντι στους Τούρκους ύψωσε τεράστιο "απαγορευτικό" μπροστά στην εστία του, προχωρώντας σε 3 σπουδαίες επεμβάσεις (όλες στο δεύτερο μέρος) που δεν άφησαν την Οσμανλίσπορ να πιστέψει ούτε μία στιγμή πως θα έπαιρνε εκείνη την πρόκριση.






Εν κατακλείδι: ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσιάζει τη φετινή σεζον και απέχει παρασάγγας από αυτό που ονειρεύονται πολλοί φίλοι της ομάδας του ωστόσο στο πρώτο ματς που είχε τον χαρακτήρα "τελικού" πήρε ΤΕΡΑΣΤΙΑ νίκη δείχνοντας χαρακτήρα και προσωπικότητα και ο Πάουλο Μπέντο συνεχίζει έστω και υπό αμφισβήτηση να έχει την ομάδα του μέσα και στους τρεις στόχους της και ενώ μπαίνουμε στην άνοιξη!
ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3





ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Οσμάνλισπορ (Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς,Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο (66' Μπαγίρ), Εν' Ντιάιγ, Τσαγκιράν (74' Γκιουβέν), Ρεγκατέν (75' Ντελάρζ), Μάχερ, Μπιφουμά, Ουεμπό.

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Σισοκό, Μάρτινς (66' Ανδρούτσος), Ρέτσος, Φορτούνης (86' Ρομαό), Ελιουνούσι (81' Μανθάτης), Σεμπά, Ανσαριφάρντ.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *