ροή ειδήσεων

Πέντε και όχι τέσσερις οι νεκροί από τη μοιραία Πόρσε


Κι όμως, σε αυτό το μοιραίο όχημα, το οποίο παρέσυρε στον θάνατο η Πόρσε του υιού Βακάκη, δεν υπήρχαν δύο ζωές. Υπήρχαν τρεις.

Σε αυτήν την αποκάλυψη προχώρησε ο ξάδελφος του Υπάτιου Πατμάνογλου και πρόεδρος της κοινότητας Αντιγόνου, Γιώργος Κωνσταντινίδης.



Μιλώντας πριν λίγη ώρα, τόνισε ότι η αδικοχαμένη σύζυγος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες του, ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.



«Ήταν μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό το δυστύχημα» αναφέρει μεταξύ άλλων στη διαδικτυακή μας εφημερίδα ο κ. Κωνσταντινίδης, ο οποίος εξομολογήθηκε για τη γυναίκα του Υπάτιου Πατμάνογλου πως «…απ’ ό,τι έχω ακούσει, ήταν για δεύτερη φορά έγκυος».



Αυτό το έμβρυο, όμως, δεν έμελλε να δει το φως της ημέρας. Χάθηκε, όπως και το 3χρονο αγγελούδι της οικογένειας του 41χρονου, ο οποίος βγαίνοντας από την τουαλέτα του parking είδε τη ζωή του να καταστρέφεται. Άλλωστε, ραγίζει καρδιές η εικόνα του με το που είχε αντιληφθεί την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί λίγα μέτρα μακριά του.



Mέσα στα συντρίμμια ήταν οι άνθρωποι που αγαπούσε. Οι άνθρωποι που δεν θα δει ποτέ ξανά, γιατί το νήμα της ζωής τους κόπηκε πρόωρα και τόσο άδικα.



Η Αποστολία, γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν σε εταιρεία που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις.



Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγονο Φλωρίνης, ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *