ροή ειδήσεων

Ζημιές σε σπίτι, στην Κρεμαστή, αλλά και σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, από τις πτώσεις των κεραυνών!

Ήταν σίγουρα μια από τις πιο δύσκολες βραδιές η σημερινή που πέρασε, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, που επικρατούσαν σχεδόν σ΄ όλο το νησί μας. Μια βραδιά που άφησε πολλούς συντοπίτες ξάγρυπνους, αφού, όπως αναφέρουμε και σε άλλο θέμα οι κεραυνοί έπεφταν ασταμάτητα, προκαλώντας σε ορισμένες περιπτώσεις δέος αφού είχε κανείς την αίσθηση ότι έπεφταν δίπλα ακριβώς από το σπίτι του!


Και μπορεί, ορισμένοι κεραυνοί να έπεφταν σε σημεία που δεν προκαλούσαν ιδιαίτερα προβλήματα, κάποιοι, όμως, έπεσαν πολύ κοντά σε σπίτια μ΄ αποτέλεσμα να προκαλέσουν ευτυχώς μικροζημιές σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.


Μάλιστα σε κάποιο σπίτι, κάπου εκεί κοντά στο Λύκειο Κρεμαστής, οι ζημιές ήταν αρκετά μεγαλύτερες, αφού προκάλεσε προβλήματα στα ηλεκτρολογικά του κτιρίου.


Από κει και πέρα οι έντονες βροχοπτώσεις αλλά και η χαλαζόπτωση προκάλεσε προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, αλλά και προβλήματα στο οδικό δίκτυο, όπου μάλιστα σημειώθηκαν και κάποια τροχαία ατυχήματα!




Πάντως, για αύριο Πέμπτη προβλέπονται καλύτερες καιρικές συνθήκες, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα πρέπει να περιμένουμε και πάλι κάποιες βροχές αλλά όχι στη σημερινή τους ένταση.

http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *