ροή ειδήσεων

Οι Αμερικανοί (μας) που έγιναν… Έλληνες!


Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ αγάπησε την Ελλάδα και τη Ρόδο
έστω και στο μικρό διάστημα που αγωνίζεται στα μέρη (πέρυσι και φέτος μετά το ξεκίνημα της σεζόν) και έτσι κατά του Ολυμπιακού άλλαξε το όνομα του και το έκανε… ελληνικό!!!Ο άσος του Κολοσσού Ρόδου έπαιξε κατά του Ολυμπιακού τη Δευτέρα με τη φανέλα του να γράφει πίσω το όνομα του με λατινικούς χαρακτήρες μεν, αλλά σε ελληνική έκδοση. Relefordidis λοιπόν από εδώ και πέρα…

“Αγαπάω την Ελλάδα και τη Ρόδο και το ίδιο αισθάνεται η γυναίκα μου” δήλωσε ο Ρέλεφορντ για να αιτιολογήσει την κίνηση του αυτή και μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία που τράβηξε ο Χάρης Ζαμπετούλας από το παιχνίδι στο “Βενετόκλειο” με αντίπαλο τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Δεν είναι όμως ο μόνος!

Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε δει άλλους δύο παίκτες με μεγαλύτερη διάρκεια και παραμονή στην Ελλάδα να παραφράζουν στα αγγλικά το επίθετο τους, χρησιμοποιώντας έτσι παρατσούκλια στα social media, τα οποία έγιναν άκρως αποδεκτά από το κοινό των ομάδων τους και όχι μόνο αυτών.

Αναφερόμαστε στον Τζέιμς Γκιστ που αυτοαποκαλείται Gistopoulos ενώ λίγο πιο πίσω αν πάμε, συναντάμε και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ που είχε τριπλή παρουσία στη χώρα μας (Ηλυσιακό, Ρέθυμνο και φυσικά στον Ολυμπιακό) και έγινε έτσι… Μπρεντάκης!

Πηγή: www.eurohoops.net/el




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *