ροή ειδήσεων

Ρόδος: Είχε στον υπολογιστή του εικόνες με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών!


Άνδρας 31 ετών συνελήφθη στη Ρόδο, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.


Στο πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της παρασχέθηκαν στοιχεία, σχετικά με χρήστη στην Ελλάδα, ο οποίος κατείχε και είχε πρόσφορο για διαμοιρασμό, μέσω διαδικτύου, υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Από την άμεση αστυνομική έρευνα που έγινε και σε συνεργασία με τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και τηλεφωνίας, ταυτοποιήθηκαν γεωγραφικά τα ηλεκτρονικά ίχνη του συγκεκριμένου χρήστη, σε σπίτι που διέμενε, στη Ρόδο.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 31χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή. Από την έρευνα που έγινε βρέθηκαν πλήθος αρχείων, φωτογραφίες και βίντεο, με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, αρκετά από τα οποία παρουσιάζουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ενώ ο δράστης συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *