ροή ειδήσεων

Κλειστά τα καταστήματα Μαρινόπουλος από Τρίτη: Ποια και πότε θα ξανανοίξουν


Γιατί θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα Μαρινόπουλος από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου;

Πεντακόσια εξήντα καταστήματα σούπερ μάρκετ θα διαθέτει από την 1η Μαρτίου ο Όμιλος Σκλαβενίτη σε Ελλάδα και Κύπρο Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ της αγοράς.

Σημειώνεται ότι την προσεχή Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, ολοκληρώνεται η ενσωμάτωση του δικτύου της Μαρινόπουλος στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης ΑΕΕ.

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από το νόμο, τα καταστήματά της Μαρινόπουλος θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.




Σε σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Μαρινόπουλος τονίζεται: «Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι! Όλοι οι εργαζόμενοι των καταστημάτων θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση».

Άγνωστο παραμένει για πόσο θα μείνουν κλειστά τα καταστήματα Μαρινόπουλος. Η επαναλειτουργία των καταστημάτων της Μαρινόπουλος θα γίνει σταδιακά.

Έμφαση θα δοθεί πρωτίστως στην επαρχία όπου ο όμιλος Σκλαβενίτη δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία.

fimes




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *