ροή ειδήσεων

Λάθος (;) συναγερμός για πτώση ελικοπτέρου στα Ιμια


Τουρκικά μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι κατέπεσε στην περιοχή των Ιμίων τουρκικό ελικόπτερο. Ωστόσο η πτώση του ελικοπτέρου δεν επιβεβαιώνεται από καμιά επίσημη πηγή


Συνεχίζεται ο πόλεμος συγκεχυμένων πληροφοριών που διοχετεύονται στα τουρκικά ΜΜΕ σχετικά με την δραστηριότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή των Ιμίων.

Τουρκικά μέσα ανέφεραν πως ελικόπτερο της τουρκικής Ακτοφυλακής έπεσε σε διεθνή ύδατα κοντά στα Ιμια στη συνέχεια πως το ελικόπτερο έκανε χαμηλή πτήση στο πλαίσιο κινητοποίησης των τουρκικών αρχών προκειμένου να αποφευχθεί η προσέγγιση ελληνικών πλοίων στην περιοχή!

Από την Αθήνα διαψεύδεται η πτώση τουρκικού ελικοπτέρου κοντά στα Ιμια . Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως υπάρχει η συνήθης – τον τελευταίο μήνα –αυξημένη αεροναυτική τουρκική δραστηριότητα, την οποία οι ελληνικές αρχές παρακολουθούν.

Η «είδηση» για την πτώση του ελικοπτέρου προστίθεται σε μια σειρά ανάλογων ειδήσεων που αφορούν την τουρκική «δραστηριότητα» στην περιοχή των Ιμίων τις τελευταίες εβδομάδες.

'Ολα ξεκίνησαν με την θεαματικά σκηνοθετημένη επίσκεψη της ηγεσίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στα Ιμια και τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διακινήθηκαν.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *