ροή ειδήσεων

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Μαύρα μαντάτα για ΣΥΡΙΖΑ


Προβάδισμα 10,2 ποσοστιαίωνμονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Η ΝΔ λαμβάνει 25,8%, έναντι 15,6 του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 25% των ερωτηθέντων, δηλώνει ότι δεν ξέρει τι θα ψήφιζε αν γίνονταν την επόμενη Κυριακή εκλογές.



Τρίτο κόμμα παραμένει και σ΄αυτή τη δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή, ενώ ενισχυμένα είναι τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΚΕ με ποσοστά 7,2% και 7%, αντίστοιχα.

Στο όριο του 3% βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ ανοδική τάση καταγράφεται για το Ποτάμι, που ωστόσο η δημοσκόπηση «το βρίσκει» στο 2,5%.

Στην καταλληλότητα για το αξίωμα του πρωθυπουργού προηγείται με 21% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ακολουθεί με 12% ο Αλέξης Τσίπρας. Το 46% των ερωτηθέντων, πάντως, απαντά «Κανένας».



Οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειονότητα (60%) πιστεύουν ότι οι εξελίξεις το 2017 θα είναι μάλλον απρόβλεπτες, αποτυπώνοντας ουσιαστικά το μέγεθος της αβεβαιότητας που νιώθουν οι Έλληνες.

Επιπτώσεις από την εκλογή Τραμπ

Επίσης, για την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ το 33% εκτιμούν ότι θα έχει αρνητικές επιπτώσεις, το 39% εκτιμούν ότι θα είναι ουδέτερες και 19% θετικές.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *