ροή ειδήσεων

Στην Ολομέλεια του Άρειου Πάγου η υπόθεση Σώρρα – Τι είπε στην εισήγησή της η εισαγγελέας


Στο… στόχαστρο της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου βρέθηκε σήμερα (16/2) η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, καθώς συζητήθηκε η αναίρεση υπέρ του νόμου προκειμένου να ανατραπεί η ακατανόητη απόφαση (2013) του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, με την οποία γινόταν δεκτό πως τα 600 δις δολάρια που διατείνεται ότι διαθέτει ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι υπαρκτά και σε τίτλους ομολόγων!

Η απόφαση της Ολομελείας του Αρείου Πάγου αναμένεται να εκδοθεί το προσεχές διάστημα, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας όσο και οι συνήγοροί του δεν εμφανίστηκαν κατά τη σύντομη συζήτηση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο, αλλά παρόντες δεν ήταν ούτε και υποστηρικτές του.

Η επίμαχη απόφαση του 2013, αποτέλεσε για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια το «όπλο» του Αρτέμη Σώρρα, προκειμένου να πείθει χιλιάδες πολίτες ότι με τα ομόλογα αυτά μπορούν οι ίδιοι αλλά και το κράτος να διαγράψουν ιδιωτικό αλλά και κρατικό χρέος.

Όπως αναφέρεται στην αναίρεση υπέρ του νόμου που ασκήθηκε από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου η επίμαχη απόφαση στερείται αιτιολογίας, έχει ελλειπή επιχειρήματα και προβλήματα νομικής φύσεως.

Η εισήγηση

Ειδικότερα στην εισήγηση μεταξύ άλλων αναφέρει:




• Το Πρωτοδικείο Αθηνών δεν διέλαβε στην απόφασή του ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία αφού δεν εκτίθενται σε αυτή με σαφήνεια, πληρότητα και χωρίς αντιφάσεις ή λογικά κενά τα πραγματικά περιστατικά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία.

• Δεν προκύπτει από το σκεπτικό της απόφασης κατά τρόπο αναμφίβολο ότι το δικαστήριο έλαβε υπόψη του και εξετίμησε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και όχι μόνο μερικά εξ αυτών κατ’ επιλογή, διαλαμβάνοντας ελλιπή, ασαφή και αντιφατική αιτιολογία. Ειδικότερα, δεν παρατίθενται στην απόφαση τα αποδεικτικά μέσα από τα οποία συνήχθησαν τα πραγματικά περιστατικά. Δεν διέλαβε ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία ως προς την ύπαρξη του υπέρογκου ποσού των 600 δις δολαρίων ενώ αναφέρει αορίστως και δεν προσδιορίζει δυνάμει ποιου πληρεξουσίου ο Αρτ. Σώρρας είναι διαχειριστής του αμύθητου ποσού. Επίσης δεν προσδιορίζει τα ακριβή στοιχεία των 6 διεθνών γραμματίων, ούτε πού ακριβώς φυλάσσονται αλλά αόριστα ότι «βρίσκονται κατατεθειμένα σε κεντρική τράπεζα του Καναδά.



Είναι ασαφής και αντιφατική η αιτιολογία καθόσον ενώ αρχικά δέχεται ότι τα 600 δις φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας, ακολούθως η απόφαση αναφέρει ότι «το ποσό ο Σώρρας προτίθεται να το χορηγήσει στο ελληνικό κράτος».

Αντιφατικά και εσφαλμένα η απόφαση ερμηνεύει ότι δεν δημιουργήθηκε καμία ανησυχία στους πολίτες ούτε έλλειψη εμπιστοσύνης στο κράτος από τους ισχυρισμούς Σώρρα για την αμύθητη περιουσία του.



Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται εισαγγελικές έρευνες για τη δράση του Αρτέμη Σώρρα και των συνεργατών του αλλά και για το εάν η «Ελλήνων Συνέλευσις» δρα ως εγκληματική οργάνωση.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/2/17 17:42

    ΤΑ 600 ΔΙΣ ($) ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2017 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    https://youtu.be/KARNb-6YFS8

    Τα 600 δις δολλάρια με την σημερινή ισοτιμία είναι 562,667,058,000 €, δηλαδή ~ πολύ κοντά στα 563 δις ...

    ........KATI ΞΕΡΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/2/17 17:46

    ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    [ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ]

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 ????????????
    ΠΟΙΑΝΟΥ ?????
    ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ????
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ??????
    ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ?????
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ?????
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ??????
    ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ??????
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ?????????
    ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ?????????
    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ?????????????????????????????

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
    ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΣΜΟΙ

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/17 17:51

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    ΑΘΗΝΑ 13/02/2017

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Η ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 67650/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Η΄ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ «ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ.


    Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ : « Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ…… ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ 16/02/2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΞΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΩΣ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

    ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ «ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ» ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ «ΔΟΞΑ ΑΛΗΘΗΣ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ» ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ.

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΔΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ ΕΠ΄ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΠ΄ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΡΑ.....ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ όπως λένε τα ΤΣΟΝΤΟΑΡΘΡΑ και ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...


    ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;;; ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ αυτοί τα έβαλαν όχι εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/17 17:54

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
    ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ:
    ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!!
    ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;;!!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/2/17 17:57

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2/17 ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 1200 ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 ΑΤΟΜΑ, 980 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ 210 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟ…
    ΜΕΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 10 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΝΟΜΙΜΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ.

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/2/17 18:09

    ΣΗΜΕΡΑ 13/2/17 Η ΩΡΑ 11.15 Π.Μ.
    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ
    ΚΑΤΑ : ΤΟΥ Κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΩΣ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,

    ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ
    1. Την κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
    2. Τον κ. ΠΡOΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ
    ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ Ν. 4389/2016, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ
    ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ»,
    ΑΡΑ ΩΣ ΔΡΑΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
    ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ

    BIKY XAΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    https://epistimonikos.wordpress.com/2017/02/14/η-μηνυση-του-αρτεμη-σωρρα-προσ-τον-προε/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/2/17 18:17

    ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΡΑΜΠΟΒΣΚΥ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΫΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»???

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ.!!
    Greek Pulse Radio Stuttgart - 2ο μέρος συνέντευξης με τον κ. Καλογερόπουλο απο το Ε.ΣΥ. 09.02.2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/2/17 18:23

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ
    ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ
    ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ
    ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ
    ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ

    ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ ΜΑ ΩΡΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΕΝΩΘΗΤΕ
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
    ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΚΟΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
    ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    AΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/2/17 18:43

    ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ.....ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

    ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!!
    ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
    ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΦΕΚ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.!!!!!

    ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ…
    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕKΤΕΛΕΣΤΕΙ
    Η ΠΡΑΞΗ ΛΟΓΩ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ …

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…
    ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑΡΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
    ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ…

    30-1-2017

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    Υ.Γ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/2/17 06:05

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΚΛΗΤΕΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΚΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ 48 ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ,
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!
    ………………

    ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ


    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΑΣΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/2/17 06:11

    ΑΝΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.....
    ΣΙΩΠΗΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΜΑΣ , ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
    ΟΤΙ ΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΛΆ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΤΕ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ.... ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ... ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, ΑΝΟΑ, ΑΨΥΧΑ ΟΝΤΑ. ΕΞΩΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΔΕΣ.

    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΠΛΆ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ, ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΌΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΤΕΙ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΟΝΟΥΣ ΔΙΟΣ, ΠΑΙ-ΔΙΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,
    ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ....

    ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΩΣ ΣΥΝΟΜΙΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ...
    ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΓΩ, ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ....... ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...

    Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...
    ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΟΣΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!


    ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
    ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *