ροή ειδήσεων

Με αυτό το κόλπο το αμάξι καίει τη μισή βενζίνη!


Με την τιμή των καυσίμων να έχει φθάσει στο… Θεό και έχει ακόμα παραπάνω, ένας οδηγός υπόσχεται να «λείψετε» από τα πρατήρια βενζίνης!




Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, αν ακολουθήσετε τις συμβουλές του, ο αριθμός των επισκέψεών σας σε αυτά, ενδέχεται να πέσει ακόμα και στο μισό!



Ο Grant λοιπόν, όχι μόνο βρήκε το μυστικό για να καίει το αυτοκίνητό σας έως και 56% λιγότερα καύσιμα, αλλά το μοιράστηκε και μέσω Facebook, όπου το βίντεό του έχει ξεπεράσει ήδη τις 33 εκατομμύρια προβολές.



Τι έκανε; Με τη βοήθεια μιας κουταλιάς του γλυκού μαγειρικής σόδας και αποσταγμένου νερού, μετέτρεψε το όχημά του σε… υβριδικό!





«Γαργαλώντας» το αποσταγμένο νερό με 12 βολτ ηλεκτρικής ενέργειας, ο Grant ισχυρίζεται ότι μπορεί να διαχωρίσει το υδρογόνο από το οξυγόνο, στέλνοντάς το στο θάλαμο καύσης του αυτοκινήτου όπου πριν «καιγόταν» μόλις το 30% των καυσίμων, ενώ το υπόλοιπο 70% «ξεγλιστρούσε» από την εξάτμιση…



Με το σύστημά του, έτσι, όχι μόνο επιτυγχάνεται 100% καύση, αλλά περιορίζει τις εκπομπές αερίων «σχεδόν στο μηδέν», ενισχύοντας παράλληλα την ιπποδύναμη και εξοικονομώντας καύσιμα!



Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Δείτε πώς το κάνει στο βίντεο, αλλά μην το επιχειρήσετε μόνοι σας χωρίς τουλάχιστον τη συμβουλή και την επίβλεψη ειδικού…





Πηγή: athensmagazine.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *