ροή ειδήσεων

Χαλάρωσαν πριν από τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο


Στιγμές χαλάρωσης, μακριά από το παρκέ, είχαν την ευκαιρία να περάσουν στον Κολοσσό Ρόδου το βράδυ του Σαββάτου (25/02).

Ο Άρης Λυκογιάννης και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, οι παίκτες των «θαλασσί» αλλά και μέλη της διοίκησης βρέθηκαν στην ταβέρνα «Μιμάκος» και δείπνησαν σε οικογενειακό κλίμα, σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα της με τον Παναθηναϊκό που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα (27/02, 16.00) στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ανακοίνωση: «Ένα γευστικό και παραδοσιακό δείπνο απόλαυσε οι οικογένεια του Κολοσσού H Hotels εχθές το βράδυ (25/02) στην ταβέρνα Μιμάκος, σύντομη χαλάρωση ανάμεσα στην προετοιμασία για τον αυριανό (27/02, 16.00) αγώνα. Παραβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. Βασίλης Κουγιός και Μιχάλης Μακέστας, ο κ. Χάλαρης, ο προπονητής Άρης Λυκογιάννης και όλη η προπονητική ομάδα, οι αθλητές, η διοίκηση. Άλλη μία συνάντηση, ευκαιρία για ευχές, αστεία και συζητήσεις, χαρούμενες, ανθρώπινες στιγμές, λιθαράκια συνοχής για την ομάδα».



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *