ροή ειδήσεων

Αρτέμης Σώρρας: Ποιά Gucci; Σόου στην Ακρόπολη - «Άφωνοι» οι τουρίστες στο Ηρώδειο


- Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι τουρίστες να κοιτούν τους οπαδούς του Αρέμη Σώρρα να δίνουν τον "όρκο"
- Περισσότερα από 300 άτομα, όλοι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα συγκεντρώθηκαν έξω από το Ηρώδειο για να ορκιστούν στον θεό Δια
- Ο Αρτέμης Σώρρας αποθεώθηκε από τους οπαδούς του και...ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν την συγκέντρωση
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ newsit.gr


Την ώρα που η πρόταση για την επίδειξη της Gucci στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης προκαλεί ακόμα αντιπαραθέσεις, η αρχαιοελληνική «φίρμα» που ακούει στο όνομα Αρτέμης Σώρρας έδωσε μια ακόμη παράσταση λατρείας στους Ολύμπιους Θεούς, αυτή τη φορά κάτω από τον ιερό βράχο της Αθήνας.





Περισσότεροι από 300 οπαδοί και μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις συγκεντρώθηκαν την Κυριακή εξω από το Ηρώδειο προκειμένου να δώσουν όρκο πίστης στον Θεό Δία υπο την παρουσία του Αρτέμη Σώρρα και με εκατοντάδες τουρίστες να ρωτούν απορημένοι τι ακριβώς συμβαίνει στον πλέον ιστορικό χώρο της Αττικής.





Ο Αρτέμης Σώρρας παρακολούθησε από κοντά τους σχηματισμούς, όπως λένε τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις τη στάση του όρκου τους, δίνοντας οδηγίες ενώ σε κάθε του βήμα συνοδευόταν από έναν εύσωμο, «ευγενικό» κύριο που προστάτευε το μεγάλο αρχηγό.









Ο κ. Σώρρας αφου μίλησε με το συγκεντρωμένο κόσμο, ο οποίος κυριολεκτικά τον αποθέωσε, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν διακριτικά την εκδήλωση μπροστά από το αρχαίο θέατρο και κάλεσε τους πολίτες να τρέξουν στα γραφεία της οργάνωσης για να διαγράψουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο με τα περιβόητα 600 δις…





Οι τουρίστες που έκαναν βόλτα στη Διονυσίου Αεροπαγείτου ακούγοντας τις ιαχές από τους αρχαιοελληνικούς όρκους μπήκαν από περιέργεια στον αρχαιολογικό χώρο και αντίκρισαν τους «Ελλάνιους» πιστούς σε κυκλικό σχηματισμό να δίνουν όρκο στους θεούς του Ολύμπου και στη συμπαντική τους ύπαρξη! «Τι ακριβώς γίνεται εδώ;», ρώτησε ενας τουρίστας από την Κίνα για να πάρει την απάντηση από τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις οτι χιλιάδες Έλληνες δίνουν όρκο ενάντια στην «νέα τάξη πραγμάτων» με συμμάχους τους δώδεκα θεούς των αρχαίων Ελλήνων.



Επισκέπτες από κάθε γωνία του πλανήτη απαθανάτισαν την τελετή και ενημερώθηκαν, μάλιστα, από τους «Ελλάνιους» πιστούς για το σχέδιο σωτηρίας της χώρας μας από το ομόλογο του Αρτέμη Σώρρα που θα καταστήσει πλούσιους και ισχυρούς ολους τους Έλληνες. Οι περισσότεροι έφυγαν με ένα χαμόγελο σαρκασμού στα χείλη για το σόου που απήλαυσαν και απορημένοι για το πως στο «γαλατικό χωριό» μας υπάρχουν ορισμένοι που αναζητούν σωτηρία σε «μαγικά» φίλτρα...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/2/17 20:34

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΑ 16/02/2017
    >>Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ KAI ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΛΗΘΑΡΓΟ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $.
    ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012
    ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.
    ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΑΙΡΩ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΛΑΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/17 20:38

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $. ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΝΕΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2015 ΑΠΟ ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΙΚ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ.

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
    Η ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΟ ΣΑΦΗ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ» ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΙΡΗΣΟΥΝ ( ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ) ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/17 21:00

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ.... ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΡΧΕΣ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( Οπως μας ενημερώνουν καθημερινώς τα Μ.Μ. Εξαπάτησης )
    ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΗΣ
    ΑΣΤΗΝΟΜΙΑΣ

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ
    ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ??
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ?
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ?

    ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ ΤΟ FBI, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ..

    ΒΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!


    Υ.Γ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ AR D ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΛΗΨΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/17 21:12

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΝΑ ΨΕΥΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟ;?
    .
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;?
    .
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΨΕΜΑΤΑ;? OXI E;?
    .
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/17 05:33

    ΕΝΩΣΗ
    ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
    ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
    ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
    ΤΗΛ: 210 88 27 380- FAX 210 88 41 529
    Τ.Κ. 101. 71
    e- mail: endikeis@otenet.gr

    Αθήνα, 8-2-2016
    Αρ. Πρωτ.:43

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

    To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κατά τη συνεδρίασή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την 6-2-2016, μετά από ομόφωνη απόφαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

    Το καθεστώς των μνημονίων, που έχει επιβληθεί στη Χώρα μας οδηγεί, πλέον, σε αδιέξοδο. Μετά από έξι χρόνια παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, που ανέδειξε συγχρόνως θεσμική και αξιακή κρίση και διασάλευσης των αρχών του Κράτους Δικαίου και του Κράτους Πρόνοιας, από τις οποίες διαπνέεται η δημοκρατική έννομη τάξη μας, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία, ως θεσμικός φορέας, έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει όχι μόνον επί ζητημάτων, που άπτονται της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και επί μείζονος και ευρύτερης δικαιοπολιτικής σημασίας θεμάτων, επισημαίνει τα ακόλουθα:

    Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει ξεπεράσει τα όρια της αυτοθυσίας προς τον σκοπό της οικονομικής διάσωσης της χώρας. Ωστόσο, συνεχίζεται η επιβολή νέων μέτρων (ασφαλιστικό – φορολογικό), που πλέον πλήττουν τον πυρήνα της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών.

    Η λογιστική αντιμετώπιση όλων των κρίσιμων τομέων της χώρας και ο προσανατολισμός μόνο στην κάλυψη δημοσιονομικών στόχων δεν αφήνει περιθώρια ανάπτυξης.

    Η οικονομική διάσωση της χώρας δεν θα επέλθει με συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών (δικαίωμα στην υγεία, στην παιδεία κλπ.), δεν θα επέλθει με τη θέσπιση ενός ασφαλιστικού συστήματος εισπρακτικού και μόνο χαρακτήρα, όπως αυτό που προωθείται, ούτε με την υπερφορολόγηση των πολιτών, με τον εξαναγκασμό σε μετανάστευση των νέων επιστημόνων, με το μαρασμό της ελληνικής επαρχίας και του αγροτικού τομέα και την φτωχοποίηση των πόλεων αλλά με τη σύνταξη ενός μακροπρόθεσμου προγράμματος ανάπτυξης της χώρας, με τη καθιέρωση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος, που θα προσφέρει ασφάλεια σε πολίτες και επενδυτές, με τη σύνταξη ενός ανθρωποκεντρικού ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, με μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, που θα πληρεί τις βασικές αρχές της ισότητας, της αναλογικότητας εισφορών-παροχών και της αλληλεγγύης των γενεών, που πρέπει να διέπουν κάθε ασφαλιστικό σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/2/17 05:34

    Ειδικότερα ως προς το θεσμό της Δικαιοσύνης επισημαίνει τα ακόλουθα:

    Η συνταγματικά κατοχυρωμένη παροχή έννομης προστασίας περιορίζεται συνεχώς, αφενός ως προς τις πλέον ευάλωτες κατηγορίες πολιτών με τη θέσπιση μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα (υψηλά παράβολα, ένσημα κλπ.), με συνέπεια να αμφισβητείται εάν το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα μας υπηρετεί τις γενικές αρχές του Κράτους δικαίου διασφαλίζοντας όλα τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και αφετέρου με τη μη συμμόρφωση της Πολιτείας σε αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

    Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.

    Η συνεχιζόμενη άσκηση πολιτικής, κατά τρόπο που επιφέρει την υποβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος και έχει ως συνέπεια την εξαθλίωση, οικονομική εξόντωση και εν τέλει την αναξιοπρεπή διαβίωση του συνόλου των δικηγόρων πλήττει τον ίδιο το θεσμό της Δικαιοσύνης, δεδομένου ότι οι δικηγόροι ως συλλειτουργοί στην απονομή αυτής συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Κράτους Δικαίου και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών.

    Η Ελλάδα πρέπει να παύσει να αποτελεί το «οικονομικό πειραματόζωο της Ευρώπης», όπως πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουν επισημάνει μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητεί την άμεση απόσυρση διατάξεων που μειώνουν σε οποιονδήποτε βαθμό, είτε άμεσα είτε έμμεσα, τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, επαυξάνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές και είναι αλληλέγγυα στους αγώνες των Δικηγορικών Συλλόγων και όλων των Κοινωνικών Ομάδων, που πλήττονται από το προσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού Δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/2/17 05:36

    ΕΝΩΣΗ
    ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
    ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
    ΚΤΙΡΙΟ 6 –ΓΡΑΦΕΙΟ 210
    ΤΗΛ: 210 88 27 380- FAX 210 88 41 529
    Τ.Κ. 101. 71
    e- mail: endikeis@otenet.gr

    Αθήνα, 8-2-2016
    Αρ. Πρωτ.:43

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

    To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, κατά τη συνεδρίασή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την 6-2-2016, μετά από ομόφωνη απόφαση, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

    Το καθεστώς των μνημονίων, που έχει επιβληθεί στη Χώρα μας οδηγεί, πλέον, σε αδιέξοδο. Μετά από έξι χρόνια παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης, που ανέδειξε συγχρόνως θεσμική και αξιακή κρίση και διασάλευσης των αρχών του Κράτους Δικαίου και του Κράτους Πρόνοιας, από τις οποίες διαπνέεται η δημοκρατική έννομη τάξη μας, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία, ως θεσμικός φορέας, έχει υποχρέωση να παρεμβαίνει όχι μόνον επί ζητημάτων, που άπτονται της απονομής της Δικαιοσύνης αλλά και επί μείζονος και ευρύτερης δικαιοπολιτικής σημασίας θεμάτων, επισημαίνει τα ακόλουθα:

    Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών έχει ξεπεράσει τα όρια της αυτοθυσίας προς τον σκοπό της οικονομικής διάσωσης της χώρας. Ωστόσο, συνεχίζεται η επιβολή νέων μέτρων (ασφαλιστικό – φορολογικό), που πλέον πλήττουν τον πυρήνα της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών.

    Η λογιστική αντιμετώπιση όλων των κρίσιμων τομέων της χώρας και ο προσανατολισμός μόνο στην κάλυψη δημοσιονομικών στόχων δεν αφήνει περιθώρια ανάπτυξης.

    Η οικονομική διάσωση της χώρας δεν θα επέλθει με συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών (δικαίωμα στην υγεία, στην παιδεία κλπ.), δεν θα επέλθει με τη θέσπιση ενός ασφαλιστικού συστήματος εισπρακτικού και μόνο χαρακτήρα, όπως αυτό που προωθείται, ούτε με την υπερφορολόγηση των πολιτών, με τον εξαναγκασμό σε μετανάστευση των νέων επιστημόνων, με το μαρασμό της ελληνικής επαρχίας και του αγροτικού τομέα και την φτωχοποίηση των πόλεων αλλά με τη σύνταξη ενός μακροπρόθεσμου προγράμματος ανάπτυξης της χώρας, με τη καθιέρωση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος, που θα προσφέρει ασφάλεια σε πολίτες και επενδυτές, με τη σύνταξη ενός ανθρωποκεντρικού ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, με μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα, που θα πληρεί τις βασικές αρχές της ισότητας, της αναλογικότητας εισφορών-παροχών και της αλληλεγγύης των γενεών, που πρέπει να διέπουν κάθε ασφαλιστικό σύστημα

    Ειδικότερα ως προς το θεσμό της Δικαιοσύνης επισημαίνει τα ακόλουθα:

    Η συνταγματικά κατοχυρωμένη παροχή έννομης προστασίας περιορίζεται συνεχώς, αφενός ως προς τις πλέον ευάλωτες κατηγορίες πολιτών με τη θέσπιση μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα (υψηλά παράβολα, ένσημα κλπ.), με συνέπεια να αμφισβητείται εάν το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα μας υπηρετεί τις γενικές αρχές του Κράτους δικαίου διασφαλίζοντας όλα τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και αφετέρου με τη μη συμμόρφωση της Πολιτείας σε αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.

    Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης.

    Η συνεχιζόμενη άσκηση πολιτικής, κατά τρόπο που επιφέρει την υποβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος και έχει ως συνέπεια την εξαθλίωση, οικονομική εξόντωση και εν τέλει την αναξιοπρεπή διαβίωση του συνόλου των δικηγόρων πλήττει τον ίδιο το θεσμό της Δικαιοσύνης, δεδομένου ότι οι δικηγόροι ως συλλειτουργοί στην απονομή αυτής συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Κράτους Δικαίου και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών.

    Η Ελλάδα πρέπει να παύσει να αποτελεί το «οικονομικό πειραματόζωο της Ευρώπης», όπως πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουν επισημάνει μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ζητεί την άμεση απόσυρση διατάξεων που μειώνουν σε οποιονδήποτε βαθμό, είτε άμεσα είτε έμμεσα, τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, επαυξάνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές και είναι αλληλέγγυα στους αγώνες των Δικηγορικών Συλλόγων και όλων των Κοινωνικών Ομάδων, που πλήττονται από το προσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού Δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/2/17 05:08

    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 09/05/2016

    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.
    [ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ]

    10-5-2016 AΡ.ΠΡΩΤ Δ 2863

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ (ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ Ν.4444/2016 ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

    εφημεριδα της κυβερνησεως - Εθνικό Τυπογραφείο
    http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bcc26661-143b-4f2d-8916-0e0e66ba4c50/PROYPOLOGISMOS2017_.pdf

    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΩΣΕ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΠΤΔ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ/ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,05-1,06 ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ.

    ΑΠΟ ΤΑ 576 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 7 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΣ;
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 576 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ;

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ...!!!!
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ...!!!!!
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...!!!!!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...!!!!!
    ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/2/17 05:25

    ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4444 ΤΟΥ 2016 ΦΕΚ Α234/14-12-2016 ΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΟ¨ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 2017.
    ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ
    ΤΟ ΜΥΘΩΔΕΣ ΚΟΝΔΥΛΙ 563 055 375 000 ΕΥΡΩ.
    ΕΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ/ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΗΠΑ 1.065615 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΒΟΛΕ ΓΙΝΟΜΕΝΟ 600.000.000.000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ.

    ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ) Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
    ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΟ.

    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
    .
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    .
    Νόμος 4444/2016 - ΦΕΚ 234/Α/14-12-2016
    Νόμος 4444/2016 : Κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2017
    .
    https://www.e-nomothesia.gr/…/nomos-4444-2016-fek-234a-14-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *