ροή ειδήσεων

LG G6: Η νέα ναυαρχίδα της LG είναι εδώ, καλύτερη από ποτέ! - videos


Πριν από ελάχιστα λεπτά, η LG παρουσίασε στη Βαρκελώνη τη νέα της ναυαρχίδα, το πολυαναμενόμενο LG G6. Η φετινή κορυφαία συσκευή της εταιρείας έρχεται με πραγματικά ατελείωτες αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό της, οπότε πάμε να τις δούμε μια μια ξεχωριστά!


Αρχικά, ξεκινάμε με το unibody σώμα και την κατασκευή, που όπως γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό μέσω φημών, η LG εγκατέλειψε το modular σχεδιασμό για φέτος. Το LG G6 είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό υλικό, με τα πάνω και κάτω bezels να έχουν μειωθεί σημαντικά, διαθέτει rounder γωνίες ενώ πλέον έρχεται και με αδιαβροχοποίηση (IP68), κάτι που έλειπε από το LG G5.

Συνεχίζουμε με τη FullVision οθόνη (η οποία δεν είναι κυρτή παρά τη «μόδα» του τελευταίου έτους, αλλά με rounded γωνίες), με διαγώνιο 5,7 ιντσών, ανάλυση QHD+ (2880 x 1440 pixels, 564 ppi), αναλογία 18:9 και τεχνολογία Dolby Vision για καλύτερη αποτύπωση χρωμάτων όταν βλέπετε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια.

Πάμε και στις κάμερες, όπου η LG συνεχίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση κάτι που ξεκίνησε με το G5, καθώς η νέα της ναυαρχίδα εξοπλίζεται με dual-camera setup στο πίσω μέρος με αισθητήρες ανάλυσης 13 Megapixel (f/2.4 και f/1.8) με γωνία θέασης 125/71 μοιρών και HDR10. Όσο για τη seflie κάμερα, αυτή διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel (f/2.2) με γωνία θέασης 100 μοιρών. Φυσικά, όλο το software της κάμερας έχει κατασκευαστεί γύρω από τη ξεχωριστή οθόνη της συσκευής και διαθέτει panorama mode 360 μοιρών και split screen mode για παράλληλη λήψη 1:1 φωτογραφιών και προβολή αυτών.

Στο εσωτερικό του, το LG G6 εξοπλίζεται με το (περσινό) Snapdragon 821 SoC με τετραπύρηνη CPU και Adreno 530 GPU. Η RAM αγγίζει τα 4 GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32 GB (64GB σε κάποιες ασιατικές χώρες, μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD). Επιπλέον έρχεται στην αγορά με λειτουργικό Android 7.0 Nougat και Google Assistant pre-installed, αλλά και το ανανεωμένο, rounded UI (UX 6.0) της LG από πάνω. Από πλευράς συνδεσιμότητας, υποστηρίζει 4G/LTE/WiFi και θύρα USB Type-C/3,5 χιλιοστών για ακουστικά.





Σε άλλα χαρακτηριστικά,το G6 έρχεται με διαστάσεις 148,9 x 71,9 x 7,9 χιλιοστά και βάρος 163 γραμμάρια, διαθέτει μπαταρία 3300mAh που πληρεί όλα τα πρότυπα ασφαλείας και φορτίζει ασύρματα, Qualcomm Quick Charge 3.0, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και έρχεται σε λευκή (Mystic White), μαύρη (Mystic Black) και ασημί (Ice Platinum) απόχρωση.

Το LG G6 θα είναι αρχικά διαθέσιμο για προ-παραγγελία από τις 2 ως τις 9 Μάρτη και η διάθεση θα ξεκινήσει την επόμενη μέρα, στις 10 Μαρτίου. Θα διατεθεί αρχικά στη Νότια Κορέα και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο, με άγνωστη τιμή για την ώρα!



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *