ροή ειδήσεων

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Γερμανού στη Ρόδο και τα «χέρια» που άλλαξε το κινητό πρoτού εντοπιστεί


Πυκνό σκοτάδι καλύπτει την εξαφάνιση του 35χρονου Γερμανού Σεργκέι Ενς,
ο οποίος χάθηκε ξαφνικά από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Ρόδο το περασμένο καλοκαίρι. Η οικογένειά του προσφέρει αμοιβή 5.000 ευρώ σε όποιον δώσει αξιόπιστες πληροφορίες για την τύχη του, καθώς οι έως τώρα έρευνες Ελλήνων και Γερμανών αστυνομικών έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.


Αγνωστα στοιχεία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη την περασμένη Παρασκευή. Στο στούντιο βρέθηκε η σύζυγος του αγνοουμένου, ένας Ελληνας φίλος της οικογένειας και ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου RTL Κρίστοφερ Μελ, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες από τις έρευνες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που διεξήγαγε τον περασμένο Οκτώβριο κλιμάκιο της γερμανικής αστυνομίας.

Λίγο πριν από την αναχώρηση

Ηταν πρωί της 21ης Αυγούστου του 2016 και λίγες ώρες προτού αναχωρήσει με την οικογένειά του για την πατρίδα του, όταν ο Σεργκέι Ενς είπε στη σύζυγό του ότι θα κατέβαινε στην παραλία για να αφήσει τα βότσαλα που είχαν μαζέψει τα δύο παιδιά τους. Ωστόσο, στις έρευνες που ακολούθησαν η οσμή από τα ρούχα του νεαρού πατέρα δεν οδήγησε τα εκπαιδευμένα σκυλιά στην παραλία, αλλά στην πόλη της Ρόδου και από εκεί στο πάρκο Ροδίνι, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων! Το ενδιαφέρον είναι ότι στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η κεραία που έπιασε το τελευταίο σήμα του κινητού τηλεφώνου του Ενς. Πάντως, παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του στο πάρκο.

Ο Κρίστοφερ Μελ αποκάλυψε επίσης το πώς έφτασε τελικά το τηλέφωνο του άνδρα στα χέρια των Αρχών. Οπως είπε, ένας αλλοδαπός που πουλούσε αναψυκτικά βρήκε τη συσκευή την ημέρα της εξαφάνισης στην παραλία Ψαροπούλα, μπροστά από το ξενοδοχείο.

Ο αλλοδαπός ισχυρίστηκε ότι κάποιος του το άρπαξε από τον χώρο όπου το είχε φυλάξει για να το παραδώσει στον ιδιοκτήτη του. Κατόπιν ο κλέφτης το πούλησε αντί 100 ευρώ σε τοξικομανή, ο οποίος εντοπίστηκε από τις Αρχές μόλις επιχείρησε να το ανοίξει. Πάντως, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν σχετίζονται με την εξαφάνιση. Οι συγγενείς του Σεργκέι Ενς εξακολουθούν να ελπίζουν και προσφέρουν 5.000 ευρώ σε όποιον δώσει κάποια ουσιαστική πληροφορία για την τύχη του ανθρώπου τους.

Συμπαραστάτης στον αγώνα τους είναι ο ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων Μάνος Γρηγοράς, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε από το δράμα της οικογένειας και κυκλοφόρησε αφίσες με τη φωτογραφία και τα στοιχεία του αγνοουμένου. «Υπήρξαν κάποιες μαρτυρίες, αλλά δυστυχώς βασίζονταν σε ομοιότητα και έτσι οι έρευνες οδηγήθηκαν πάλι σε αδιέξοδο» ανέφερε στο «Τούνελ» ο κ. Γρηγοράς.

espressonews


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *