ροή ειδήσεων

Στηρίζει το «Rhodos open 2017» ο δήμος της Ρόδου...


Την στήριξη, για τη διεξαγωγής της διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης «Rhodos open 2017» που θα φιλοξενηθεί στο νησί μας από τις 24 έως και τις 27 Απριλίου του 2017, θα προσφέρει ο Δήμος Ρόδου στην οργανωτική επιτροπή, που είχε συνάντηση εργασίας την Πέμπτη 16 Φερβουαρίου του 2017 το Δήμαρχο κο Φώτη Χατζηδιάκο, προκειμένου να εξετάσουν τις λεπτομέρειες της οργανωτικής επιτυχίας του αγώνα.

Αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ρ.Ο.Α. κο Μιχάλη Πανάγο και το μέλος της επιτροπής της διοργάνωσης κο Θεολόγο Τσιγάρο, επισκέφτηκαν το Δήμαρχο, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού κου Στέργου Παρδαλού, του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΡ κου Δημήτρη Καρατζιά και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κου Σέργιου Αϊβάζη και συζήτησαν το οργανωτικό πλάνο του αγώνα, ζητώντας την πολύπλευρη βοήθεια του Δήμου Ρόδου, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία.
Ο κος Χατζηδιάκος τόνισε ότι « η προσπάθεια του Δήμου Ρόδου για τη προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, μέσα από τον αθλητισμό, αποτελεί βασική προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής» και πρόσθεσε πως «ανάλογες πρωτοβουλίες θα έχουν την στήριξη μας, καθώς τα οφέλη είναι σημαντικά τόσο για την ανάπτυξη του αθλητισμού, όσο και για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος».
«Είναι σημαντικό, η προσπάθεια μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται στη Ρόδο μία τόσο σημαντική διοργάνωση, που θα καθορίσει το μέλλον
ενός τέτοιου τουρνουά παγκοσμίως » δήλωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΡΟΑ κος Πανάγος.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί μας από τη διεθνή Ομοσπονδία, τελεί υπό την αιγίδα της ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και έχει την στήριξη του συλλόγου βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδας. Αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για την σημαντική ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, καθώς θα προσελκύσει ποιοτικό τουρισμό, από την ενημέρωση όλων των ομοσπονδιών Αντισφαίρισης του κόσμου. Στην προκειμένη περίπτωση θα φιλοξενήσει αγώνες βετεράνων αθλητών, στις κατηγορίες ανδρών –γυναικών, ηλικίας από 35 έως και 90 ετών.
http://aegean365.com







Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *