ροή ειδήσεων

ΟΑΕΔ: Έρχεται νέο πρόγραμμα απασχόλησης για 10.500 ανέργους


Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και υπεύθυνη για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, κατά τη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποιεί στη Λέσβο, αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα απασχόλησης για ανέργους του ΟΑΕΔ.

Το πρωί της Τρίτης (21/3) πρωί η κ. Αντωνοποπούλου συναντήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο της Μυτιλήνης, με το δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό.

Ο δήμαρχος την ενημέρωσε αναλυτικά για τις δράσεις του Δήμου Λέσβου και αναφέρθηκε αναλυτικά σε θέματα που αφορούν τη συνεργασία σε όλο το φάσμα των κοινωνικών θεμάτων και της στήριξης της απασχόλησης, στο πλαίσιο των αρμοδιότητας του υπουργείου, για την υλοποίηση κοινών στόχων και την όσο το δυνατό αποτελεσματικότερη προσφορά του Δήμου στους κρίσιμους αυτούς τομείς.


Η κ. Αντωνοπούλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το Πρόγραμμα για την απασχόληση ανέργων 55 ετών και άνω, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά ανέργους που βρίσκονται λίγο πριν από την ολοκλήρωση του εργασιακού τους βίου και αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εύρεση εργασίας.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *