ροή ειδήσεων

Ο γύρος του θριάµβου σε… 11 χώρες


Την εκδήλωση στηρίζει η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου


Η οµάδα του διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Οργανισµού, Eleven Campaign
(elevencampaign.org) έρχεται να... σκοράρει προωθώντας µε τον πιο δηµιουργικό τρόπο τη διαπολιτισµική συνεργασία.

Τι κοινά µπορεί να έχουν έντεκα 11χρονά παιδιά, από 11 διαφορετικές χώρες του κόσµου; Πολλά! Όταν στη µέση µπαίνει η χαρά για το παιχνίδι, οι πολιτισµικές αποστάσεις µειώνονται και χρησιµοποιώντας τη δύναµη του αθλητισµού, ενώνουν τις δυνάµεις τους για να γιορτάσουν τη διαφορετικότητα σε ένα κοινό γήπεδο.


Το ταξίδι ξεκινάει εδώ…

Η οµάδα του διεθνούς Μη Κερδοσκοπικού Οργανισµού, Eleven Campaign (elevencampaign.org) έρχεται να… σκοράρει προωθώντας µε τον πιο δηµιουργικό τρόπο τη διαπολιτισµική συνεργασία. Φιλανθρωπικές κι εκπαιδευτικές δράσεις, ένα πρωτότυπο φιλανθρωπικό ντοκιµαντέρ µε πρωταγωνιστές παιδιά που αγαπούν τον αθλητισµό και στέλνουν το µήνυµα της ενότητας στα πέρατα όλης της γης.

Είστε έτοιµοι για το καλύτερο παιχνίδι της ζωής σας;

Στις 31 Μαρτίου,1& 2 Απριλίου, το «The Mall Athens» φοράει τα… αθλητικά του και 11+1 ειδικά διαµορφωµένοι σταθµοί δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να «ενωθούν» συµµετέχοντας δωρεάν σε παιχνίδια και διαγωνισµούς µε πλούσια δώρα. Κάθε σταθµός και µία χώρα µε διαφορετική δραστηριότητα, που οδηγεί στον τελικό προορισµό, έκτασης 800 τ.µ, στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν σηκώνοντας το τρόπαιο του Euro 2004 αλλά και να διεκδικήσουν πολλά δώρα ανάµεσα στα οποία την µπάλα από τον τελικό του Super Cup του 2015 µε τις υπογραφές των παικτών της νικήτριας, Μπαρτσελόνα! Επειδή, όµως, όταν παίζεις… προσφέρεις, όσοι επισκέπτες συµµετέχουν στα παιχνίδια τόσο περισσότερα αγαθά θα προσφερθούν σε κοινωφελείς οργανισµούς.

Συνεργαζόµενες εταιρίες, µέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωµατείου "ΔΕΣΜΟΣ" (www.desmos.org), θα φροντίσουν να κάνουν το… δικό µας παιχνίδι αιτία για χαµόγελο σε οργανισµούς που το έχουν ανάγκη.

Θα είµαστε όλοι εκεί… Εσύ;

Στο πλαίσιο του "UniteTheMall" την Κυριακή από τις 12:00 µέχρι τις 17:00 θα υπάρξουν (συν)οµιλίες όπου θα συµµετάσχουν µεταξύ άλλων και οι Μιχάλης Κακιούζης, Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς και Κωνσταντίνος Χαραλαµπίδης. Την εκδήλωση στηρίζουν έµπρακτα, µερικές από τις µεγαλύτερες οµάδες της Ελλάδας όπως είναι οι ΑΕΚ (ΠΑΕ & ΚΑΕ), ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΟ Ξάνθη, ΠΑΕ Ολυµπιακός, ΠΑΕ Απόλλων Σµύρνης, Εθνική οµάδα µπάσκετ κωφών γυναικών, ΚΑΕ Πανιώνιος, ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, ΑΣ Άρης (καλαθοσφαίριση µε αµαξίδιο), ενώ στο ραντεβού στο "The Mall Athens" το παρών θα δώσουν σηµαντικές προσωπικότητες του αθλητισµού, ιδρύµατα, σχολεία και ακαδηµίες. Η εκδήλωση θα πραγµατοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παγκόσµιας Ηµέρας του Αθλητισµού για Ανάπτυξη και Ειρήνη του Οργανισµού Ηνωµένων Εθνών (ΟΗΕ), ενώ χαίρει της υποστήριξης της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής, της Peace & Sport, του UEFA Foundation for Children, της ΟΣΕΚΑ και της ΜΚΟ "Οργάνωση Γη".

#UniteTHEMall

#JoinTheJourney

Στοιχεία Επικοινωνίας για τα ΜΜE:

Μιχάλης Μονεµβασιώτης, director Eleven Campaign, mihalis@elevencampaign.org

Κυριάκος Κυριακόπουλος, Head of Operations, kyriakos@elevencampaign.org, +44 7577 478 308 (UK)

Αναστάσης Καραµουσαδάκης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας, press@elevencampaign.org, 6997023204




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *