ροή ειδήσεων

Άνοιξε θέση για την τέλεια δουλειά: Δοκιμάζεις μπύρες, ταξιδεύεις και παίρνεις 12.000 δολάρια


Αν υπάρχει μία απόλυτη θέση εργασίας για εκείνον που του αρέσουν οι μπύρες, τότε είναι αυτή. Πού στέλνεις βιογραφικό (Vid)

Το καλοκαίρι είναι κοντά. Και είθισται, το καλοκαίρι να συνοδεύεται με μπύρες.



Η διάσημη παμπ World of Beer που εδρεύει στη Φλόριντα των ΗΠΑ, έχει θεσμοθετήσει μια θέση εργασίας που χαρακτηρίζεται από πολλούς, ως "η απόλυτη". Η εργασία "τρέχει" για τους ενδιαφερόμενους που θα επιλεχθούν από τον Μάιο μέχρι τα τέλη Αυγούστου και πληρώνει 12.000 δολάρια συνολικά, με τα έξοδα ταξιδίων και διατροφής, καλυμμένα από τους υπεύθυνους. Καθόλου άσχημα δηλαδή.


Οι "δοκιμαστές" μπύρας θα πρέπει μέσα σε αυτό το διάστημα να ταξιδέψουν όπου τους στείλει η παμπ και να αναρτήσουν τις εμπειρίες τους στο site του World of Beer και στα social media. Κοινώς, το μόνο που απαιτεί η συγκεκριμένη θέση από τους εργαζόμενους είναι να δοκιμάσουν όσες περισσότερες μπύρες μπορούν και στη συνέχεια να καταγράψουν τις εντυπώσεις τους.
Οι αποστολές βιογραφικών είναι μέχρι τις 24 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναρτήσουν ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στο οποίο θα εξηγούν γιατί είναι οι κατάλληλοι για τη δουλειά αυτή. Προηγούνται εκείνοι των οποίων τα βίντεο θα έχουν περισσότερες κοινοποιήσεις στα social media και αντίστοιχα views στο YouTube.


Προσόντα; "Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πάνω από 21 ετών, εξωστρεφείς, φιλικοί και να αγαπάνε τη μπύρα" όπως αναφέρει η "World of Beer". Συνολικά τέλος, η παμπ θα προσλάβει και φέτος, τρεις "εποχιακούς συνεργάτες".

Αιτήσεις για τη θέση, εδώ





http://news247.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *