ροή ειδήσεων

Πέταξε από το μπαλκόνι της 1.500 ευρώ - Η απίστευτη εξήγηση της υπόθεσης!


Οι αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Λίγη ώρα αργότερα μάθαιναν όλα όσα είχαν προηγηθεί...


Μια 74χρονη Λαρισαία έπεσε χθες το μεσημέρι, θύμα των απατεώνων με τα υποτιθέμενα τροχαία δυστυχήματα. Η ανυποψίαστη όχι μόνο πίστεψε τους απατεώνες, αλλά πείσθηκε κιόλας να βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού της, "πετώντας" στον άγνωστο άνδρα, που περίμενε στον δρόμο, μια σακούλα που περιείχε 1.500 ευρώ. Όσα ζήτησαν οι απατεώνες για να "απαλλάξουν" τον γιό της από τις ποινικές ευθύνες του τροχαίου.

Αναλυτικότερα, άγνωστος άνδρας προσποιούμενος τον αστυνομικό, τηλεφώνησε χθες στην 74χρονη λέγοντας ότι ο γιός της, οδηγώντας αυτοκίνητο, "προκάλεσε" τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα 15χρονο παιδί. Κατά τη συνήθη πρακτική των απατεώνων, άλλος άγνωστος άνδρας προσποιήθηκε τον γιο της 74χρονης και κλαίγοντας εκλιπαρούσε σε βοήθεια, ζητώντας να τους δώσει τα χρήματα.

Οι απατεώνες ζήτησαν 1.500 ευρώ από την ανυποψίαστη γυναίκα προκειμένου το παιδί της να μην αντιμετωπίσει τις ποινικές κυρώσεις από το υποτιθέμενο τροχαίο δυστύχημα. Η γυναίκα, σοκαρισμένη, πείσθηκε και ακολουθώντας τις οδηγίες των δραστών, βγήκε στο μπαλκόνι τους σπιτιού της, όπου έριξε στο δρόμο μια σακούλα στην οποία είχε βάλει τα 1.500 ευρώ. Τη σακούλα παρέλαβε τρίτος άγνωστος άνδρας, που περίμενε στον δρόμο.

Πηγή: eleftheria.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *