ροή ειδήσεων

420 συμβασιούχοι σε ΕΑΒ, δήμους και νοσοκομεία


Στην κάλυψη 420 θέσεων εποχικού προσωπικού ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου προχωρούν δήμοι, Νομικά Πρόσωπα δήμων, Περιφέρειες και άλλοι φορείς του Δημοσίου.



Στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία θα προσληφθούν 25 τεχνικοί δομής και μηχανουργοί


Ειδικότερα, σε 23 δήμους προκηρύχθηκαν 143 θέσεις, ενώ 49 άτομα θα προσληφθούν και στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης (αιτήσεις έως 11 Μαρτίου).


Οι θέσεις αντιστοιχούν, μεταξύ άλλων, σε ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, παιδαγωγούς, καθώς και εργατικό προσωπικό, υδραυλικούς και οδηγούς. Αναλυτικότερα, έως αύριο θα υποβάλλονται αιτήσεις στον Δήμο Χανίων, μεθαύριο στον Δήμο Κόνιτσας, ενώ έως τις 10 Μαρτίου στους Δήμους Σάμου, Κατερίνης, Μήλου, Καισαριανής, Θέρμης και Παπάγου-Χολαργού.

Στις 13 Μαρτίου πέφτει η «αυλαία» στους διαγωνισμούς των δήμων Πέλλας, Καστοριάς, Διδυμοτείχου, Καλαμαριάς, Καρδίτσας, Λήμνου, Ρόδου και Χερσονήσου. Εως τις 15 του μήνα θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις στους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Νέας Προποντίδας και έως τις 20 στην Ερμούπολη της Σύρου.

Αγ. Σάββας & Θριάσιο
Με 119 εποχικούς θα ενισχυθούν δυο νοσηλευτικά ιδρύματα. Πρόκειται για τον ΓΝΑ Αγιος Σάββας, όπου θα προσληφθούν 99 Καθαριστές, και το ΓΝ Ελευσίνας «Θριάσιο», το οποίο θα προσλάβει 20 Φύλακες. Οσο για τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) προκήρυξε 50 θέσεις σε ειδικότητες κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ, εκ των οποίων δέκα Αγρονόμοι Τοπογράφοι, 15 Γεωπόνοι, επτά Δασολόγοι, δώδεκα Μηχανικοί Γεωπληροφορικής-Τοπογραφίας και έξι Τεχνολόγοι Γεωπονίας.

Από τις έντεκα θέσεις που θα καλύψει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας και Καβάλας, επτά αφορούν Κτηνιάτρους κατηγορίας ΠΕ, και τέσσερις Τεχνολόγους Ζωικής Παραγωγής ΤΕ, οι οποίοι θα ενισχύσουν την εφαρμογή του προγράμματος Εκρίζωσης της Βρουκέλλωσης (Μελιταίος Πυρετός) για το 2017.

Στην Τανάγρα
Στην κάλυψη 25 θέσεων εποχικού προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός έτους και δυνατότητα ανανέωσης έως πέντε έτη προχωρά η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ΑΕ. Τις θέσεις θα καταλάβουν Τεχνικοί Δομής και Μηχανουργοί, όλοι κατηγορίας ΔΕ, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στην Τανάγρα Σχηματαρίου Βοιωτίας.

Τέλος, το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης προκήρυξε 23 θέσεις, από τις οποίες 22 στο πλαίσιο υλοποίησης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων», έντεκα για το εαρινό εξάμηνο και έντεκα για το χειμερινό εξάμηνο, καθώς και μία θέση για το εαρινό εξάμηνο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών».

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Ανθρωπιστικών επιστημών, μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, καθώς και προϋπηρεσία σε ζητήματα υποστήριξης ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Οι νέοι συνεργάτες σε όλους τους διαγωνισμούς θα συνάψουν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου με διάρκεια από τρεις έως δώδεκα μήνες, ενώ για ορισμένες προκηρύξεις προβλέπεται και δυνατότητα παράτασης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *