ροή ειδήσεων

Ολυμπιονίκες στον 4ο διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου


Η Ρόδος είναι από την αρχαιότητα το νησί των Ολυμπιονικών, γεγονός που θα επιβεβαιωθεί και στις 9 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του 4ου Διεθνή Μαραθωνίου.

Σπουδαίοι Ολυμπιονίκες που έχουν δοξάσει την Ελλάδα και μας έχουν κάνει όλους υπερήφανους, θα ταξιδέψουν στο νησί στο πλαίσιο του Μαραθωνίου και με την παρουσία τους θα λαμπρύνουν τη διοργάνωση.


Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής, η Άννα Κορακάκη, με τη λάμψη του χρυσού και του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, θα ταξιδέψει στη Ρόδο μαζί με την οικογένεια της και θα τιμηθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Οργανωτική Επιτροπή, σε ειδική εκδήλωση το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου θα βραβεύσουν και την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, η οποία μαζί με τα μέλη του συλλόγου Νίκο Συρανίδη και Ειρήνη Αϊνδιλή θα εκπροσωπήσουν τον Σ.Ε.Ο. στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στα Δωδεκάνησα.

«Εμείς οι Ολυμπιονίκες θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο και θέλουμε με την παρουσία μας και το παράδειγμα μας, να ωθούμε τον κόσμο και κυρίως τα νέα παιδιά στον αθλητισμό. Θέλουμε να ανταποδώσουμε έτσι όσα μας έχει προσφέρει η πατρίδα μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα βρεθούμε στη Ρόδο, εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες Ολυμπιονίκες», λέει η Πρόεδρος Βούλα Κοζομπόλη.

Στην τελική ευθεία για το τέλος των εγγραφών

Η διορία για τις εγγραφές στο Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 5 και 10 χλμ και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων φτάνει στο τέλος της και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βιαστούν για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com μέχρι τις 31 Μαρτίου!

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Χρυσός χορηγός του Mαραθωνίου Ρόδου, είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της καταστήματος Adidas Rhodes, ενώ ο αγώνας των 5 χλμ θα έχει φέτος τη χορηγία και τα χρώματα των H Hotels. Για τις μεταφορές των ενδιαφερομένων στη Ρόδο, επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών είναι η Aegean Air και Επίσημος Χορηγός Ακτοπλοϊκών Μεταφορών είναι η Blue Star Ferries.

Οι αγώνες διεξάγονται και φέτος με τα φτερά της Red Bull, χορηγός Φιλοξενίας της διοργάνωσης είναι το ξενοδοχείο GRAND HOTEL MITSIS, χορηγοί του αγώνα είναι η τράπεζα Eurobank και οι εταιρείες Garden of Panthenols, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Best Western Plaza Hotel που φιλοξενεί τη Γραμματεία του αγώνα, ΒΑΠ Κουγιός, Ioannidis Hotels, Semiramis Hotel, Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκάνησου, τα ξενοδοχεία Lindos hotels και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Mideast για οργανωμένα ταξιδίδια στην Ρόδο σε πολύ καλές τιμές.

Media Partner είναι η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews και η διοργάνωση έχει τη υποστήριξη του Αθλητικού Τμήματος του Ιδρύματος Σταματίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:
http://www.roadstorhodes.com
Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes
Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes
Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *