ροή ειδήσεων

ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ!» Ετοιμάζουν 500.000 διορισμούς..


Ετοιμάζουν κομματικό στρατό με μεθόδους Στάλιν
Μισό εκατομμύριο υποψήφιους ψηφοφόρους θέλει να προετοιμάσει η κυβέρνηση και βαφτίζει αυτό το πλάνο, «Σχέδιο Ανάπτυξης».
Nα γιατί ο ράπερ Κουρουμπλής δηλώνει πως είναι κυβέρνηση 8ετίας!
Την ίδια στιγμή που οι τρεις στους δέκα έλληνες είναι άνεργοι και από όσους δουλεύουν περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν πλήρη απασχόληση, η υπόσχεση μιας θέσης στο δημόσιο είναι το «τυράκι» της κυβέρνησης ΣυριζΑΝΕΛ στους απελπισμένους.
Το επίκεντρο του … σχεδίου ανάπτυξης είναι η πρόσληψη προσωρινά απασχολούμενων στο δημόσιο: ούτε μόνιμες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα δημιουργούνται ούτε ανακόπτεται το brain drain, αλλά αυτό που σχεδιάζεται είναι να «φορτωθεί» το δημόσιο με άλλους 150.000 εργαζόμενους ετησίως μέσα από την υλοποίηση ενός τριετούς προγράμματος, έστω και αν αυτές οι θέσεις είναι προσωρινής απασχόλησης και προκαθορισμένου κατώτατου μισθού, με συνολικό κόστος 1,5% του ΑΕΠ σε βάθος τριετίας.
Η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει έναν κομματικό στρατό μέσω της δημιουργίας 500.000 περίπου νέων θέσεων εργασίας την επόμενη τετραετία ενώ όσο αφορά τα δάνεια για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας είναι της τάξης των 5.000- 20.000 ευρώ ώστε μόνο για σουβλατζίδικα ή καφέ μπορούν να χρησιμεύσουν.

Harris Kodopoulos


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *