ροή ειδήσεων

Πάνω από 50 «Χαρλεάδες» στη Ρόδο


Μονακό; Ποιο Μονακό; ΡΟΔΟΣ!



Η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit μας ετοίμασε μια ακόμα μεγάλη έκπληξη! Δεν έχει ακόμα προλάβει η αδρεναλίνη να φύγει από τους δρόμους του Μεσαιωνικού Κάστρου από το τελευταίο, απόλυτα πετυχημένο test event με τα super cars και ένα ακόμα event έρχεται να χαροποιήσει τους λάτρεις του ωραίου και του γρήγορου . Αυτή τη φορά το Νησί των Ιπποτών στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την αναβίωση τουRhodes Circuit, ανοίγει την καλοκαιρινή σεζόν υποδεχόμενο το μεγαλύτερο club μοτοσυκλετιστών της Ελλάδας, που δεν είναι άλλο από αυτό της Harley Davidson.



Πάνω από 50 «Χαρλεάδες» με τις πανέμορφες μοτοσυκλέτες τους θα βρεθούν στο πανέμορφο νησί της Ρόδου το τριήμερο 25 με 28 του Μάη. Η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit μαζί με τους Ρόδιους λάτρεις των δίτροχων Rolls Royce, τους ετοιμάζει «ιπποτική» υποδοχή ανοίγοντας για τα καλά το κεφάλαιο «τουρισμός υψηλού επιπέδου» στο νησί με μια ακόμα εντυπωσιακή εκδήλωση βασισμένη στη μηχανοκίνητη φιλοσοφία.



Οι Ροδίτες, αλλά και οι τουρίστες, που θα βρεθούν εκείνο το τριήμερο στο νησί θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν από κοντά τις απίστευτες Harley Davidson, που έχουν φανατικούς φίλους και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Στην πατρίδα μας δε το club τους είναι το πιο παλιό, το πιο πολυπληθές και το πιο ενεργό από κάθε άλλο του είδους του. Οι ιδιοκτήτες των Harley χαρακτηρίζονται για την αγάπη τους που δείχνουν στις μοναδικές αυτές μοτοσυκλέτες.



Στόχος όλων στο σμαραγδένιο νησί είναι ο κόσμος, που θα έρθει να θαυμάσει τις ντίβες της ασφάλτου, να ξεπεράσει τις 50 χιλιάδες - ρεκόρ που κατέχει το Test Event με τα Super Cars της SpeedSector από τον περασμένο Ιανουάριο.



Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τις προσπάθειες για την αναβίωση του Rhodes Circuit, καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Χατζημάρκος έχει αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια υποστηρίζοντας θερμά όλες τις εκδηλώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί. Φυσικά ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Rhodes Circuit κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, θα υποδεχθεί με ιδιαίτερη χαρά τους αναβάτες των Harley και ήδη καταστρώνει με τους ανθρώπους της Επιτροπής, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, εκδηλώσεις υποδοχής του Θρυλικού Club.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αρωγοί στην εκδήλωση του Rhodes Circuit, είναι οι Ρόδιοι φίλοι της Harley Davidson. Μάλιστα πολλοί από αυτούς είναι ιδιοκτήτες των εντυπωσιακών αυτών μοτοσυκλετών και θα δώσουν το παρών, ως συμμετέχοντες στην όλη εκδήλωση.



Σύντομα θα ανακοινωθούν η διαδρομή των αναβατών καθώς και τα σημεία στα οποία θα μπορούν οι φίλοι των μοναδικών αυτών μηχανικών δημιουργημάτων να θαυμάσουν από κοντά.



Μείνετε συντονισμένοι διότι οι εκπλήξεις και οι μοναδικές δράσεις που αφορούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο συνεχίζονται, καθώς το επόμενο βήμα είναι τα Μαριτσά και το ομώνυμο αεροδρόμιο.



Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του Rhodes Circuit

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *