ροή ειδήσεων

Θρήνος: Πέθανε ξαφνικά Έλληνας Ολυμπιονίκης!


Στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική Άρση Βαρών στην είδηση του θανάτου του Γιάννη Τσιντσάρη.



Ο εκλιπών ήταν 4ος Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Λος Άντζελες το 1984 και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών. Ο Γιάννης Τσιντσάρης είχε αφιερώσει την ζωή του στα δυναμικά αθλήματα, ενώ τελευταίος του αγώνας ήταν το 1992 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, όπου πάρει την 10η θέση.



Μάλιστα, η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλειά του. Αναλυτικά: «Η οικογένεια της Άρσης Βαρών είναι από σήμερα φτωχότερη και θρηνεί το χαμό του Ολυμπιονίκη Γιάννη Τσιντσάρη. Σε ηλικία μόλις 55 χρονών έφυγε από τη ζωή ο Σερραίος πρωταθλητής που είχε κατακτήσει την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες.







Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΑΒ θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.



Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 8-2-1962 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και αφού είχε ασχοληθεί αρχικά με την σφυροβολία και την πάλη, το 1977 γνώρισε το άθλημα της Αρσης Βαρών και όπως έλεγε και ο ίδιος «πέρασα από πολλά αθλήματα, αλλά με κέρδισε η Αρση Βαρών. Δεν την διάλεξα εγώ, αυτή με διάλεξε».



Έκτοτε αφιέρωσε τη ζωή του στο άθλημα των δυνατών. Τελευταίος του μεγάλος αγώνας ήταν το 1992 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, όπου με 350κ. στο σύνολο κατέλαβε την 10η θέση».



onsports.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *