ροή ειδήσεων

Πολίτες της Πάτμου διαδήλωσαν στο Λιμάνι - Ανέβηκαν και κατέλαβαν τον καταπέλτη του πλοίου


Δεκάδες πολίτες της Πάτμου συγκεντρώθηκαν στις 10 το βράδυ στο λιμάνι της Πάτμου διαδηλώνοντας για την προώθηση της κυβέρνησης και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Δάσων Δωδεκανήσου να καταστήσει δασικές εκτάσεις,οικισμούς ολόκληρους .

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για την «άδικη» όπως λένε ενέργεια δηλαδή το 80% του νησιού να θεωρείται δασική έκταση.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στον φωτορεπόρτερ μας Βαγγέλη Καρπαθάκη και δήλωσε τα εξής : Θέλουν να μας «πάρουν» ολόκληρους οικισμούς με σπίτια που δηλώνονται από το 1945 στο Εθνικό Κτηματολόγιο , σπίτια τα οποία αποτελούν περιουσία μας και που η αρμόδια αρχή έφτασε μέχρι με μία γραμμή ένα σπίτι να το χωρίζει στη μέση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι κάτοικοι φαίνονται αποφασισμένοι να δυναμώσουν τις κινητοποιήσεις τους αφού δεν δίστασαν να ανέβουν στο Blue Star Patmos που εκτελούσε το δρομολόγιο της άγωνης γραμμής και να καθυστερίσουν την απόπλευσή του.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοια οργισμένη αντίδραση είχαν και πολίτες της Μάνης όπου συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και στο άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη διαδηλώνοντας για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες από τους κατοίκους της Πάτμου μπορεί κάποιος να κάνει ένσταση για το σπίτι του με τα χαρτιά τα οποία έχει με την προυπόθεση να πληρώσει παράβολο των 40 ευρώ !.




notosnet



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *