ροή ειδήσεων

"Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία" Τιμητική βράβευση για τους Πρώτους εκ των Πρώτων στα Νησιά του Αιγαίου


Η Eurobank βράβευσε τους Πρώτους των Πρώτων του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Οι βραβευθέντες από τα Νησιά του Αιγαίου είναιοι εξής:



Από το νομό ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, διακρίθηκε η Μαραγκού Ελένη από το 1ο Γενικό Λύκειο Ρόδου, η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.466 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Στο νομό βραβεύθηκαν 20 μαθητές σε σύνολο 51 σχολείων.



Από το νομό ΚΥΚΛΑΔΩΝ και το Γενικό Λύκειο Νάξου, η αριστούχος Γρυλλάκη Γεωργία, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.534 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Συνολικά στο νομό βραβεύθηκαν 15 αριστούχοι σε σύνολο 44 σχολείων.


Από το 5ο Γενικό Λύκειο Μυτιλήνης - Βενιαμίν ο Λέσβιος, πρώτη των πρώτων του νομού ΛΕΣΒΟΥ, η αριστούχος Καραβατάκη Ευστρατία, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.387 στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνολικά στο νομό βραβεύθηκαν 10 αριστούχοι από 30 σχολεία.



Από το νομό ΣΑΜΟΥ και το Επαγγελματικό Λύκειο Σάμου Μαυρογένειο, ο Μαράτος Κωνσταντίνος, εισήχθη με αριθμό μορίων ΕΠΑΛ 1.918 στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας. Στο νομό ΣΑΜΟΥ διακρίθηκαν 4 μαθητές σε 11 σχολεία.



Από το νομό ΧΙΟΥ και το Γενικό Λύκειο Βροντάδου, πρώτος των πρώτων ανάμεσα από 8 αριστεύσαντες των συνολικά 16 σχολείων του νομού, αναδείχθηκε ο Αποστολίδης Γιώργος, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.440 στο Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας.

alithia.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *