ροή ειδήσεων

Σοκαριστικό: Εισπρακτικές αναλαμβάνουν τις οφειλές στη ΔΕΗ!


Αγριεύουν τα πράγματα για όσους έχουν ανεξόφλητα χρέη
Αυτό που περίμεναν πολλοί, τελικά θα συμβεί και με τη βούλα της ΔΕΗ. Την πρόθεση της ΔΕΗ να αναθέσει εισπρακτικές εταιρείες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές κακοπληρωτών αποκάλυψε ο διοικητής της εταιρείας Μανώλης Παναγιωτάκης κατά τ..ην ενημέρωση που έκανε στη Βουλή.
Μέσα στις επόμενες ημέρες, η ΔΕΗ θα έρθει σε συμφωνία με μεγάλη πολυεθνική εταιρεία προκειμένου να αρχίσουν να εισπράττονται χρέη από στρατηγικούς κακοπληρωτές, «όχι πελάτες που δεν έχουν αλλά άλλους από αυτούς που μπορούν αλλά συνειδητά δεν πληρώνουν», όπως ανέφερε.
Αποκλάλυψε επίσης πώς τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τη ΔΕΗ έχουν εκτιναχθεί στα 2,6 δισ. ευρώ από 1,7 δισ. ευρώ που ήταν στις 31 Δεκεμβρίου του 2015.
«Η πολιτική μας με τα ληξιπρόθεσμα έγιναν με διευκολύνσεις, πιέσεις σε μεγαλύτερους οφειλέτες που αποδείχθηκαν στρατηγικοί κακοπληρωτές. Περίπου 85.000 άτομα με οφειλές άνω των 3.000 ευρώ χρωστάνε πάνω από 500 εκ. ευρώ. Αποφασίσαμε να τους πιέσουμε πάρα πολύ. Τους κόπηκε το ρεύμα και επανασυνδέθηκαν μόνοι τους αυθαίρετα με ρευματοκλοπή» ανέφερε.
«Αυτές οι πολιτικές των διευκολύνσεων και όλα αυτά έχουν φτάσει στα όριά τους. Έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε ποιο αποφασιστικές μεθόδους. Θα προσλάβουμε εταιρεία με μεγαλύτερη εξειδίκευση στο θέμα της συλλογής οφειλομένων με διεθνή εμπειρία. Έχουν συστήματα δικά τους με λογισμικά ανάλυσης της πελατείας με βάσει ιστορικά στοιχεία, ανάλυση κατάστασης του κάθε πελάτη. Πολύ πιο σοφιστικέ μεθόδους. Μας έχουν υποσχεθεί πως η εισπραξιμότητα μπορεί να αυξηθεί πάνω από 10%. Αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα μας δώσει μεγάλη ανάσα», συμπλήρωσε.


Σ.Σ. Fimotro: Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε ένας οργανισμός ή εταιρεία που δεν θα δίνει τα ληξιπρόθεσμα χρέη σε εισπρακτικές εταιρείες. Δυστυχώς θα… κλάψουν μανούλες με όσους χρωστούν στη ΔΕΗ…
φιμωτρο




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/3/17 23:39

    Πρώτα να πάνε στο ΙΚΑ να δουν αν πληρώνονται στην ωρα τους οι εργαζόμενοι και μετα να βάζετε ις πρακτικές και με 400 -600€ που περνούμε δεν φτάνουν να κάνετε τους λογαριασμούς με τον μήνα για να μπορεί να τους πλήρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *