ροή ειδήσεων

Τον Απρίλιο ανοίγουν οι Πηγές Καλλιθέας και η Κοιλάδα Πεταλούδων


Νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια θα ανοίξουν φέτος τις πύλες τους για να υποδεχτούν τους επισκέπτες της Ρόδου η Κοιλάδα των Πεταλούδων και οι Πηγές Καλλιθέας. Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Α.Ε Γιώργος Κακούλης δήλωσε στην εφημερίδα «Το Βήμα της Δωδεκανήσου» ότι, πρόθεση του είναι να ξεκινήσουν την λειτουργία τους η Κοιλάδα των Πεταλούδων και οι Πηγές Καλλιθέας εντός του Απριλίου, πιθανόν και πριν από το Πάσχα, που θα ξεκινήσουν οι μαζικές αφίξεις τουριστών στο νησί μας.

Οι Πηγές της Καλλιθέας αλλά και η Κοιλάδα των Πεταλούδων ,αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί μας και καθώς το πρώτο κύμα αφίξεων τους στο νησί μας ,αναμένεται την Μεγάλη Εβδομάδα ,αφού το Πάσχα των Ορθοδόξων συμπίπτει με το Πάσχα των Καθολικών, θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.



Η νέα διοίκηση της ΔΕΡΜΑΕ αν και ακόμη δεν συγκροτήθηκε σε σώμα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο το Μνημείο της Καλλιθέας όσο και η Κοιλάδα των Πεταλούδων να είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους πρώτους επισκέπτες τους για φέτος τον Απρίλιο. Μάλιστα εντός των ημερών ο κ. Κακούλης μαζί με τους συνεργάτες τους θα επισκεφτούν τις Πηγές Καλλιθέας προκειμένου να δουν από κοντά την κατάσταση του Μνημείου και να προχωρήσουν άμεσα οι όποιες παρεμβάσεις απαιτούνται για την επισκευή και συντήρηση του. Να σημειωθεί ότι, σε ετήσια βάση η ΔΕΡΜΑΕ εισπράττει πακτωλό χρημάτων μόνο από τα εισιτήρια εισόδου στην Κοιλάδα των Πεταλούδων και στις Πηγές Καλλιθέας αν και βασική προϋπόθεση για να εισροή χρημάτων στα ταμεία της από τον επόμενο μήνα είναι να διαθέτει τον απαραίτητο αριθμό εργαζομένων- κατά κύριο λόγο εποχιακών- για να πιάσουν δουλειά στις εισόδους της.

Με καθυστέρηση το «ηλεκτρονικό εισιτήριο «στην Κοιλάδα

Από τον Ιούνιο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας θα ξεκινήσει η



εφαρμογή του νέου «ηλεκτρονικού εισιτηρίου» στην Κοιλάδα των Πεταλούδων και θα συμβάλει στον τεκμηριωμένο έλεγχο, την ευελιξία και τη διαχείριση, ακόμη και εξ΄ αποστάσεως. Πρόκειται για ένα σημαντικό τεχνολογικό «βήμα» που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, στα πρότυπα των σύγχρονων ευρωπαϊκών κρατών.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί
τα τέσσερα τερματικά μηχανήματα έκδοσης και πώλησης εισιτηρίων.

Η προμήθεια των μηχανημάτων έγινε με τη διαδικασία του δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, με τίτλο έργου: «Προμήθεια συστήματος έκδοσης και διαχείρισης εισιτηρίων στην Κοιλάδα των Πεταλούδων» συνολικού προϋπολογισμού 99,257,00 ευρώ, με την εταιρεία AMCO ABEE, να καταθέτει την πλέον συμφέρουσα πρόταση, σύμφωνα με το νόμο και τη διακήρυξη. Που περιλαμβάνει:
1)Αυτόματο πωλητή έκδοσης εισιτηρίων
2)Εφαρμογή Έκδοσης Εισιτηρίων αυτόματου Πωλητή
3)Εφαρμογή απομακρυσμένης διαχείρισης Αυτόματων πολιτών έκδοσης εισιτηρίων
4)Λογισμικό διαχείρισης Εισιτηρίων και συναλλαγών
5)Εξοπλισμό επανδρωμένου εκδοτηρίου (POS)
6)Υπηρεσίες μεταφοράς Εγκατάστασης και θέσης λειτουργίας εξοπλισμού
7)Υπηρεσίες εκπαίδευσης –Τεχνικής υποστήριξης
8)Υπηρεσίες διαχείρισης έργου
9)Τουρνικέ εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένο QR Code Reader

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *