ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το τελευταίο τηλεφώνημα που έκαναν οι τρεις νεκροί ψαράδες - φωτος


Από εχθές το βράδυ οι λιμενικές αρχές σήκωσαν το νησί στον αέρα για να εντοπίσουν τους άτυχους ψαράδες.



Οι τρεις ψαράδες ηλικίας 72, 67 και 64 χρονών βρέθηκαν σε βραχώδη περιοχή στο Πρασονήσι σήμερα το πρωί, ενώ όλη τη διάρκεια της νύκτας υπήρξε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Τα αίτια της τραγωδίας, που έχει αναστατώσει το νησί της Ρόδου, παραμένουν αδιευκρίνιστα. Σημειώνεται ότι οι τρεις φίλοι είχαν πάει για ψάρεμα χθες και γύρω στις 22.00 το βράδυ επικοινώνησαν με συγγενικά τους πρόσωπα ζητώντας βοήθεια, αναφέρει το newsit.gr.



Αμέσως οι συγγενείς ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και σε ελάχιστα λεπτά απογειώθηκε ελικόπτερο σούπερ πούμα το οποίο ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδόθηκε επίσης και έκτακτο σήμα αναζήτησης των ατόμων και της συγκεκριμένης λέμβου, προς όλα τα παραπλέοντα σκάφη νοτιοανατολικά της Ρόδου.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν πολύ καλές και αυτό έδωσε αρχικά ελπίδες για να εντοπιστούν σώοι. Ο υφυπουργός ναυτιλείας και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τους αρμόδιους του Λιμενικού Σώματος και ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη των ερευνών...


Από τον/την Newsroom




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *