ροή ειδήσεων

Τι όπλισε το χέρι του μανιακού που επιτίθεται σε οδηγούς ταξί! Η περίπτωση της εκδίκησης – Δέκα περιστατικά στο “μικροσκόπιο”


- Το ενδεχόμενο της εκδικητικής μανίας, εξετάζει η αστυνομία

- Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας 10 περιστατικά με εμπλοκές οδηγών ταξί σε τροχαία δυστυχήματα
- Εξετάζεται μέχρι και το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει εργαστεί ως οδηγός ταξί


Το κίνητρο της ενδεχόμενης εκδικητής μανίας από τον οπλοφόρο που πυροβολεί ταξιτζήδες, αναζητούν στο παρελθόν των θυμάτων οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ερευνητικό “μικροσκόπιο” της Ασφάλειας έχουν μπει 10 συγκεκριμένα περιστατικά που αφορούν σε εμπλοκές οδηγών ταξί, είτε σε τροχαία δυστυχήματα, είτε ακόμα και σε σοβαρές προστριβές με πελάτες για διάφορες αιτίες και τα οποία είχαν καταλήξει στης δικαστικές αίθουσες ή στα Αστυνομικά Τμήματα.

Άλλωστε και σύμφωνα με πληροφορίες, στο “μικροσκόπιο” της Ασφάλειας έχει μπει τροχαίο δυστύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί το ένα από τα θύματα του φερόμενου μανιακού δολοφόνου χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το ποιος είναι.

Πριν από μερικά χρόνια ο επαγγελματίας οδηγός είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο όπου και είχε αθωωθεί, καθώς μοτοσικλετιστής Αλβανικής καταγωγής, που αποδείχθηκε πως είχε παραβιάσει στοπ, είχε πέσει στο όχημα του επαγγελματία, με αποτέλεσμα το θάνατο του δικυκλιστή.

Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό για το οποίο όμως κρατούν τα “χαρτιά” τους κλειστά, καθώς φαίνεται πως δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό, επίσης με κίνητρο την εκδικητική μανία.

Πάντως γεγονός είναι πως τόσο ο 32χρονος που γλύτωσε την ζωή του παρά τρίχα από το μανιακό, όσο και ο 52χρονος που έχασε την ζωή του από τις σφαίρες του δολοφόνου, δεν είχαν ουδεμία σχέση μεταξύ και δεν γνωρίζονταν. Ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα έρευνες.

Επίσης οι έρευνες της Ασφάλειας κινούνται και σε αυτό το επίπεδο, καθώς ένα από τα σεναρια που εξετάζεται είναι ο οπλοφόρος να έχει στοχοποιήσει συγκεκριμένη κατηγορία οδηγών ταξί, ίσως γιατί κατά το παρελθόν είχε προβλήματα με κάποιο ταξιτζή ή γενικώς με την συγκεκριμένη ομάδα επαγγελματιών, με αποτέλεσμα η εκδικητική του μανία να οπλίσει το χέρι του.

Τέλος από το κάδρο των ερευνών και τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι, δεν είναι δυνατόν να μην εξετασθεί το ενδεχόμενο ατόμου, που κατά το παρελθόν εργάστηκε ως οδηγός και ήλθε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους του είτε για τους πελάτες είτε για την θέση στην πιάτσα με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *