ροή ειδήσεων

Διπλές χρεώσεις σε λογαριασμούς της Πειραιώς


Προβλήματα παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες με διπλές χρεώσεις σε καταναλωτές που πραγματοποίησαν συναλλαγές μέσω χρεωστικών καρτών της Τράπεζας Πειραιώς «Έχει ολοκληρωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των αντιλογισμών και της επιστροφής των ποσών» απαντάει η Τράπεζα
Αν θέλετε να κάνετε tweet ένα μέρος του κειμένου απλά επιλέξτε το και θα εμφανιστεί αυτόματα το εικονίδιο του twitter. Κάντε ένα κλικ πάνω του και είστε έτοιμοι...

Σύμφωνα με καταγγελίες, παρατηρήθηκαν διπλές χρεώσεις σε συναλλαγές που έγιναν μέσω χρεωστικών καρτών της Πειραιώς προς συστήματα POS, είτε φυσικά είτε ηλεκτρονικά. Το αποτέλεσμα ήταν να αφαιρεθούν εις διπλούν τα ποσά από τους λογαριασμούς των πελατών. Οι πλειοψηφία των διπλά χρεωμένων συναλλαγών παρατηρείται κυρίως το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ η επίλυση του προβλήματος φαίνεται ότι ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης.

Η Τράπεζα Πειραιώς δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο σύμφωνα με τον λογαριασμό της υπηρεσίας winbank στο twitter το πρωί της Τετάρτης «Το πρόβλημα εντοπίστηκε άμεσα & έχει επιλυθεί. Πλέον, οι σχετικοί αντιλογισμοί εμφανίζονται στους λογαριασμούς που επηρεάστηκαν.»



Όπως προσθέτει η υπηρεσία winbank «λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας, ένα μικρό μέρος συναλλαγών με χρεωστικές κάρτες, απεικονίστηκε 2 φορές σε λογαριασμούς πελατών».


Ωστόσο σύμφωνα με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Τράπεζας Πειραιώς υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες. «Η συντριπτική πλειοψηφία των αντιλογισμών έχει επιλυθεί. Υπάρχει ακόμα ένα πολύ μικρό μέρος επιπλέον χρεώσεων που θα επιστραφεί άμεσα, σήμερα ή αύριο» ανέφερε ο εκπρόσωπος στο TPP. Οι χρεώσεις που δεν έχουν επιστραφεί ακόμα αφορούν συναλλαγές συναλλάγματος, από ευρώ σε κάποιο άλλο νόμισμα, προσθέτει.

thepressproject


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *