ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έρχεται το πρώτο «έξυπνο» προφυλακτικό – Δείτε τι θα κάνει!


Αν είστε από εκείνους που αισθάνονται ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει το σεξ ακόμα πιο σέξι είναι μέσω της οπτικοποίησης και ανάλυσης των ερωτικών δεδομένων, τότε η επιθυμία σας έγινε πραγματικότητα, καθώς το πρώτο «έξυπνο» προφυλακτικό κάνει ακριβώς αυτό.


Το i.Con μέσω των νανο-αισθητήρων που διαθέτει συγκεντρώνει μια πλειάδα στοιχείων σχετικά με τον χρήστη του, από την ταχύτητα διείσδυσης, τις θέσεις που καλύπτει έως και τις θερμίδες που καίγονται κατά τη σεξουαλική πράξη και όχι μόνο, αφού ανιχνεύει και ειδοποιεί άμεσα μέσω μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο για τυχόν ύπαρξη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων στον σεξουαλικό παρτενέρ του χρήστη.

Το προφυλακτικό συμπληρώνεται από ένα δαχτυλίδι που φοριέται πάνω από το παραδοσιακό προφυλακτικό το οποίο, όταν είναι πλήρως φορτισμένο, επιτρέπει τη συλλογή δεδομένων μέχρι και οκτώ ώρες.




Μάλιστα, το προφυλακτικό το οποίο κατασκευάσθηκε από την “British Condoms” θα προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης των σεξουαλικών επιδόσεων με δεκάδες χιλιάδες άλλους χρήστες από όλον τον πλανήτη, (γεγονός που ίσως να κάνει «θαύματα» ή και όχι για την αυτοεκτίμησή σας), εφόσον το επιλέξετε.

Το «επαναστατικό» προϊόν που θα… συζητηθεί, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές εντός του 2017, ενώ προς το παρόν είναι εφικτή η προ-παραγγελία κόστους περίπου 70 ευρώ.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *